Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Καρατζαφέρης : να πεταχτούν έξω από τη Νομική οι μετανάστες.

25 Ιανουαρίου 2011.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να πετάξει έξω από τη Νομική, τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στο κτήριο...συγκεκριμένα, σε
  δηλώσεις του, στο κρατικό ραδιόφωνο (ΕΡΑ) ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι «έχουμε μία εισβολή μέσα στο κτήριο της Νομικής» και εκτίμησε ότι οι παράνομοι μετανάστες «...έκαναν επίδειξη ισχύος και δυνάμεων...».......Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση υποχρεούται να βρει τον τρόπο «να τους πετάξει έξω σήμερα» γιατί « δεν μπορεί να δίνουμε στην Ευρώπη την εικόνα πως η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι».
...Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ η Ελλάδα πρέπει να περάσει το μήνυμα στον κόσμο ότι είναι μία οργανωμένη χώρα και δεν μπορεί να είναι η χώρα της ταλαιπωρίας.
«...Να τολμήσουμε να βρούμε τρόπο για να τους διώξουμε. Όλοι πια συμφωνούν πως δεν αντέχει η χώρα μας το βάρος 2 εκατ. μεταναστών...» είπε και πρόσθεσε: «Όταν μίλαγα για αυτά τα θέματα με έλεγαν “φασίστα και ρατσιστή“. Τώρα εκ των υστέρων και ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, όλοι τους υιοθετούν τις θέσεις μας».
...Αναφερόμενος στις διεθνείς σχέσεις της χώρας μας επανέλαβε την πρότασή του για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδος-Ισραήλ, «όχι βασισμένη στο δόγμα «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» αλλά με βάση την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην λεκάνη της Μεσογείου, ιδιαίτερα τώρα με την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου του κοιτάσματος Λεβιάθαν, και του αντιστοίχου κοιτάσματος που βρίσκεται στο οικόπεδο Νο 12 της Κύπρου» όπως είπε.
...Υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχασε μια ευκαιρία το 1992 με πρωθυπουργό τον Κ. Μητσοτάκη να έχει μια συνεργασία με το Ισραήλ στέλνοντάς το στην αγκαλιά της Τουρκίας.
«...Τώρα στον δεύτερο αυτό γύρο πρέπει να είμαστε παρόντες στην ανάπτυξη των ζωτικών θεμάτων της περιοχής μας όπως αρχίζουν να διαμορφώνονται» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.
...Αναφερόμενος στο πόρισμα της Εξεταστικής για την SIEMENS ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι το κόμμα του δεν θα πάρει θέση στη διαδικασία για την εξεταστική αν δεν δοθεί πρώτα η εντολή να ελεγχθούν τα Ταμεία και οι ταμίες των Κομμάτων.
...Υποστήριξε ότι «γνωρίζουμε πως από τα ταμεία της SIEMENS βγήκαν 100 εκατομμύρια προς Κόμματα και πολιτικούς. Από αυτά βρήκαμε μόνον το ένα εκατομμύριο». Τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί «ποιοι τα έχουν πάρει» και εκτίμησε ότι κλειδί στην υπόθεση αυτή «είναι οι τρεις δραπέτες. Καραβέλας, Χριστοφοράκος και Γιουνκ». Είπε επίσης ότι στο κόμμα του θεωρούνε ως μη γενόμενη τη μέχρι σήμερα διαδικασία για την εξεταστική, γιατί όπως υποστήριξε φοβήθηκαν να προχωρήσουν σε βάθος, στο μεδούλι και στην ουσία της υπόθεσης.

...Σχολιάζοντας τις κατηγορίες της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατά του κόμματός του, ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη. Υποστήριξε ότι η κα Μπακογιάννη «παίζει τον ρόλο των βρυκολάκων, είναι κληρονομικό αυτό» και πως «έχει μείνει στην εποχή των δεινοσαύρων», ενώ όπως είπε εδώ οι εξελίξεις τρέχουν με τρομακτική ταχύτητα και οι καταστάσεις αλλάζουν τόσο γρήγορα που αν δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις μένεις στήλη άλατος.
...Τέλος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε την θέση του για το χρέος της χώρας μας, και τόνισε ότι η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του, πρέπει να αφορά στο συνολικό χρέος.
«...Επιμήκυνση μόνον στο ποσό που δανειστήκαμε από το ΔΝΤ δεν μπορεί να γίνει. Δεν τα βγάζουμε πέρα. Όλοι πια μιλούν πως η επιμήκυνση πρέπει να αφορά σε ολόκληρο το χρέος της χώρας μας. Πρέπει να απαλλαγούμε από την δαγκάνα του δημόσιου χρέους, να στηριχθεί η Ελλάδα σε βάθος. Το υπέρογκο δημόσιο χρέος και η υψηλή φορολογία αποκρούει κάθε σοβαρή προσπάθεια ανάπτυξης στην χώρα» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.(ΕΡΑ, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: