Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Θαυμάσιος θεατρίνος ο Τσίπρας στη Βουλή !

21 Ιανουαρίου 2011.
Διαστάσεις πολιτικής αντιπαράθεσης -με αιχμή και την υπόθεση της Siemens- προσέλαβε η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προς τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα σχετικά με τις αυξήσεις των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες και τα διόδια στις εθνικές οδούς...Ισως, ο κ. Τσίπρας, απέδειξε σήμερα, ότι αντί για πολιτικός, θα έκανε καλλίτερη καριέρα στο θέατρο η και στα τουρκο- βραζιλιάνικα μελό της τηλεόρασης...

..Αφορμή δόθηκε όταν ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ερώτησής του για τα δύο συγκεκριμένα θέματα, είπε προς τον υπουργό πως θα του στείλει να μελετήσει το έργο του Ντάριο Φο «...Δεν πληρώνω. Δεν πληρώνω...» και ο Δημήτρης Ρέππας απάντησε ζητώντας "...να μην μετατρέψουμε την πολιτική ζωή σε θέατρο, είτε κωμωδία είτε τραγωδία, ας δείξουμε μεγαλύτερη ευθύνη και σοβαρότητα..."....

«...Η απαξίωση της πολιτικής και του συστήματος δεν προκύπτει από τα λάθη μόνο των κυβερνήσεων αλλά και των αντιπολιτεύσεων, γιατί ο λόγος της Αντιπολίτευσης είναι εξαιρετικά επιζήμιος μερικές φορές...», πρόσθεσε ο υπουργός Υποδομών.

...Ο κ. Ρέππας, αναφερόμενος στην υπόθεση της Ζίμενς, θέμα που άνοιξε ο κ. Τσίπρας, ξεχνώντας ότι πρώτο το κόμμα του στην κυβέρνηση Τζανετάκη, υπέγραψε γιγάντιες συμφωνίες-σκάνδαλο με τη Ζίμενς, , έθεσε το ερώτημα αν το θεσμικό πλαίσιο εμπόδισε κάποια κυβέρνηση δύο-τρία χρόνια πριν να πάρει πρωτοβουλίες για να διερευνηθεί αυτό το σκάνδαλο. 
...«Το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν που ζητούσε από το 2008 τη σύσταση Εξεταστικής; Ένας από τους λόγους που η ΝΔ έκλεισε άρον-άρον τη Βουλή και οδήγησε τη χώρα σε εκλογές, δεν ήταν για να μην υπάρξει διερεύνηση; Εμείς δεν λέγαμε να λάμψει η αλήθεια και ας ματώσουμε; Και μας εγκαλείτε όταν εν τω μεταξύ δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα επειδή παρήλθε ο κρίσιμος χρόνος εντός του οποίου θα έπρεπε η Βουλή και τα κόμματα, η κυβέρνηση κυρίως, να αναλάβει τη σχετική πρωτοβουλία», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: