Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Έχεις άποψη? "Ελλάδα, όπως λέμε Αλβανία...?"

Έχεις άποψη? Σπάσε τη σιωπή σου! Στείλε μας τη γνώμη σου για ότι σε απασχολεί στο info@935radio.gr

....αναγνώστη μας, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του....


Όπως φαίνεται από τις συνεχιζόμενες δηλώσεις του τομεάρχη οικονομίας της Ν.Δ. καθώς και άλλων μεγαλοστελεχών, στη Ν.Δ. συνεχίζουν να ποντάρουν στην αντιμνημονιακή ρητορική, που όπως φαίνεται διέσωσαν την κατάσταση στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το μεγάλο βέβαια ζήτημα που γενάται είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση (μάλλον απίθανη με τα μέχρις στιγμής δεδομένα) που η Ν.Δ. κλειθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας σε περίπτωση πρόωρων εκλογών. Και αυτό γιατί, ενώ σήμερα ο κ. Σταϊκούρας ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για "το μνημόνιο που υπέγραψε χωρίς να διαπραγματευθεί", κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ομιλία Σαμαρά στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος,  αλλά και στην παρουσίαση του οικονομικού σχεδιασμού της Ν.Δ. όπου δήλωσε σαφέστατα: "Τώρα μπορούμε να εξηγήσουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει εναλλακτική λύση, είναι να βγούμε από τον αναγκαστικό μονόδρομο του Μνημονίου. Να απαλλαγούμε από τις δεσμεύσεις του. Ως τότε, θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα".

Τι σημαίνει αυτό? Τι διαφορετικό δηλαδή λέει ο ΓΑΠ από το ότι το "μνημόνιο ήταν μονόδρομος" και ότι πρέπει να βγούμε από αυτό για να υπάρξει "εναλλακτική λύση" στα προβλήματα της οικονομίας? Πόσο διαφορετικό από το αυτό που λέει το ΠΑΣΟΚ, ότι δηλαδή πρέπει "να τηρήσουμε τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα με την υπογραφή του μνημονίου"?

Φυσικό λοιπόν είναι, ν' ακούμε τον πρόεδρο ενός κόμματος που έφυγε από την εξουσία με "γιουχαρίσματα", να προσπαθεί να ξανακερδίσει ακροατήριο με την περίφημη τακτική του "λαϊκισμού". Το ζήτημα είναι, ο λαός, ο Ελληνικός λαός που τόσες φορές στην ιστορία του έχει εξαπατηθεί από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, θα την ξαναπατήσει ακόμα μια φορά? Αν ναι, τότε σε τι θα διαφέρει από τον (συμπαθή) γειτονικό λαό της Αλβανίας, που την πάτησε εις διπλούν με τον Μπερίσα?

Για την ιστορία, ο Μπερίσα ήταν αυτός που τους έφαγε τα λεφτά με την περίφημη "πυραμίδα" και έφυγε κυνυγημένος από την εξουσία, για να γυρίσει μετά από μερικά χρόνια και να αναλάβει και πάλι την εξουσία τάζοντας τα πάντα, με αποτέλεσμα πάλι η γειτονική χώρα να κυνδυνεύει με λαϊκή εξέγερση......Θα την πατήσουν άραγε με τον ίδιο τρόπο οι Έλληνες ή επιτέλους θα αναζητήσουν μια πραγματικά καινούργια και εναλλακτική πρόταση διεξόδου, όταν έρθει το τέλος του χρόνου για την τωρινή κυβέρνηση?

Έχεις άποψη? Στείλε την στο info@935radio.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος δηλώνει ότι πιστεύει τα λόγια του Σαμαρά, πρέπει να μας δουλευει χοντρά...