Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΝΔ. : η κυβέρνηση κοροιδεύει το λαό.

21  Ιανουαρίου 2011.
Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί ότι ...συνεχίζει να κοροιδεύει... τον ελληνικό λαό, εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για αυξήσεις των συντάξεων στο μέλλον...
...Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ παραπέμπει στις δηλώσεις του Υπεύθυνου του Τομέα Οικονομίας Γ. Βρούτση, ο οποίος ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση την οποία και χαρακτηρίζει έκθετη, εξαιτίας της απροθυμίας του υπουργείου Οικονομικών να δημοσιοποιήσει τη λίστα των οφειλετών του Δημοσίου, όπως είχε πρόσφατα δεσμευτεί ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου στη Βουλή.
Ο κ. Βρούτσης υπενθυμίζει πως μόλις χθες, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Κουσελάς είχε δηλώσει στη Βουλή ότι η δημοσιοποίηση τελικά δεν θα γίνει και διερωτάται αν τελικά ο κ. Κουσελάς αδειάζει τον υπουργό του, ή αν ο κ. Παπακωνσταντίνου έλεγε ψέματα από την αρχή.
«...Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό», δηλώνει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ, επισημαίνοντας πως «το ίδιο έκανε συνειδητά και ο πρωθυπουργός όταν έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν»,επικαλούμενος αυτές τις ανείσπρακτες οφειλές προς το Δημόσιο, που λίγους μήνες μετά επιχείρησε να τις διαγράψει...»...(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: