Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

"Η ΝΔ. είναι έτοιμη για εκλογές".

2 Νοεμβρίου 2010.
"...H NΔ είναι έτοιμη για εκλογές εφόσον ο πρωθυπουργός τις προκηρύξει..."...Αυτό,  τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα"...συγκεκριμένα,  ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:«....Ο κ. Σαμαράς είχε ξεκαθαρίσει ότι αν ο κ. Παπανδρέου θέλει γενικές πολιτικές εκλογές, εμείς είμαστε έτοιμοι όποτε τις θέλει ο πρωθυπουργός να τις κάνουμε. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Αλλά αυτό που πρέπει να ξέρει ο κ. Παπανδρέου, και το είπε χθες ο κ. Σαμαράς, είναι ότι θα αναλάβει το κόστος για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όπως η πρόωρη προσφυγή στην κάλπη, γνωρίζοντας ο κ. Παπανδρέου ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στον πιο κρίσιμο χειμώνα που περνάει η χώρα τα τελευταία 50 χρόνια, προκαλούν αναστάτωση, προκαλούν προβλήματα, προκαλούν αναταραχή, προκαλούν ένα κλίμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει την οικονομία της χώρας. Αν θέλει όμως ο κ. Παπανδρέου θα αναλάβει το κόστος και εμείς θα είμαστε παρόντες και με τον τρόπο που ξέρουμε ασκώντας το δικαίωμα της δημοκρατικής πειθούς προς τον ελληνικό λαό, θα δώσουμε και τη μάχη των γενικών βουλευτικών εκλογών».

...Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι το ζήτημα είναι η οικονομία και η πολιτική της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι «το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ, ούτε τα σχέδια της ΝΔ, το πρόβλημα είναι ότι αυτή η πολιτική που ακολουθεί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του δεν του βγαίνει, κι είναι αυτό ακριβώς το οποίο πληρώνει ο ελληνικός λαός με όλα τα συμπτώματα στην κοινωνία μας, ανεργία, κατάθλιψη, λουκέτα, κατεβασμένα ρολά».

...Ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ακόμα πως και το κόμμα του «ΝΔ συναίνεσε σε αρκετά μέτρα διαρθρωτικών αλλαγών, αλλά δεν είναι δυνατόν να συναινέσει σε μέτρα από την εφαρμογή των οποίων προκύπτει ότι η χώρα οδηγείται πάνω σε βραχονησίδα».

«...Πάμε -είπε- να προσκρούσουμε σε βράχο και η ΝΔ το βλέπει και είναι καθήκον μας να πούμε πολύ απλά στον πρωθυπουργό, κ. πρωθυπουργέ πάρε το τιμόνι, διαφορετικά πάμε να πέσουμε στη βραχονησίδα, αυτό του λεει ο κ. Σαμαράς, και σε ό,τι αφορά την ύφεση, είναι άλλο μια ύφεση προσωρινή η οποία όμως θα εναλλάσσεται με ενέσεις αναπτυξιακής φύσεως και τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας, κι άλλο μια βαθιά, σταθερή και μόνιμη ύφεση που θα οδηγήσει σε στασιμοπληθωρισμό, στην οποία αυτήν τη στιγμή έχει καταφέρει η κυβέρνηση να οδηγήσει τον τόπο»....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: