Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η ΝΔ μοίραζε το ΤΕΜΠΜΕ σε ...κουμπάρους !.

2 Νοεμβρίου 2010
"...Tα λεφτά του ελληνικού λαού, μέσω των προγραμμάτων του ΤΕΜΠΜΕ, δόθηκαν σε φίλους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σε φαρμακοποιούς, σε δικηγόρους, σε γιατρούς και στις τράπεζες...'', ανέφερε ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αναφερόμενος στις δράσεις για την στήριξη της επιχειρηματικότητας της προηγούμενης κυβέρνησης......Ο κ Χρυσοχοΐδης σχολίασε, απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία εκτέλεσης του ΕΣΠΑ, ότι η προηγούμενη κυβέρνηση το παρέδωσε με ρυθμό απορρόφησης μόλις 3% και μέσα σε ένα χρόνο η απορροφητικότητα ξεπέρασε το 12%. Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι η πολιτική που ασκεί η Νέα Δημοκρατία αμφισβητεί το σχέδιο σωτηρίας της χώρας, ζητώντας από τους πολίτες να αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση, όχι για λόγους που άπτονται της αυτοδιοίκησης αλλά για το σχέδιο που εφαρμόζει για τη δημοσιονομική σωτηρία της χώρας.

«...Χώρα υπό πτώχευση παραλάβαμε πριν από ένα χρόνο, όταν πανικόβλητη η προηγούμενη κυβερνητική ηγεσία υπό τον κ. Καραμανλή αυτομόλησε και μας παρέδωσε τη διακυβέρνηση» επισήμανε ο υπουργός, ενώ επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία γιατί μετέτρεψε τις αυτοδιοικητικές εκλογές σε πολιτική αμφισβήτησης του κυβερνητικού σχεδίου για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν αμφισβητεί το δικαίωμα των πολιτών να δώσουν μήνυμα διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση. Είναι άλλο αυτό και άλλο να τίθεται από την αξιωματική αντιπολίτευση το δίλημμα αποδοκιμάστε την κυβέρνηση ούτως ώστε να μην μπορεί να κυβερνήσει την επόμενη μέρα, δηλαδή να μην μπορεί να διασώσει τη χώρα.»

...Σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας του κ. Γιάννη Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μεταξύ των άλλων τόνισε:
...«...Τις τελευταίες μέρες έχει χαθεί εντελώς από το προσκήνιο και από το στόμα του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας το όνομα του επίσημου υποψήφιου περιφερειάρχη του κόμματος. Δεν ακούγεται πουθενά, σαν να μην υπάρχει. Αυτά λοιπόν τα σενάρια που φέρουν τον κ. Δημαρά ως στηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα όλο και περισσότερο βγαίνουν αληθινά

...Τέλος, τόνισε ότι ''έχουν δοθεί τόσες πολλές εξηγήσεις για το θέμα της διακαναλικής συνέντευξης του Πρωθυπουργού και όσα αυτή περιείχε που πλέον είναι πολύ σαφές στον ελληνικό λαό ότι ετέθη ένα πολύ ξεκάθαρο ζήτημα. Γιατί η χώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι μια χώρα η οποία κυβερνάται υπό κανονικές συνθήκες. Είναι μια χώρα που την παραλάβαμε υπό πτώχευση ουσιαστικά και η οποία πλέον διοικείται με ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Εάν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις με τους κοινωνικούς εταίρους -με την αξιωματική αντιπολίτευση τουλάχιστον πρέπει να υπάρχει μια υποτυπώδης συμφωνία- δεν μπορεί να κυβερνάται η χώρα αυτή...''...

Δεν υπάρχουν σχόλια: