Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πρόγνωση καιρού.

17 Μαρτίου 2011

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για σήμερα, Πέμπτη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και αργότερα κατά τόπους και στις υπόλοιπες περιοχές. ...Τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά.
...Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση στα δυτικά από το απόγευμα.
...Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.....
   ...Αναλυτική πρόγνωση για :

*Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος : : λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και Από το μεσημέρι θα σημειωθούν παροδικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και αργότερα στις υπόλοιπες περιοχές.
...Ανεμοι: νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
...θερμοκρασία: από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


***Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος : λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στη Θεσσαλία θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Το πρωί κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα.
..Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.
...θερμοκρασία: Από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

***Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή : στα δυτικά, τα βόρεια ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες.
...Ανεμοι: στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
...θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 
(ΕΜΥ)









Δεν υπάρχουν σχόλια: