Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Απολύεται ο σχεδιαστής Γκαλιάνο από τον οίκο Dior.

1 Μαρτίου 2011.
Ο γαλλικός οίκος μόδας Dior δήλωσε σήμερα ότι ξεκίνησε τη διαδικασία απόλυσης του καλλιτεχνικού διευθυντή της Τζον Γκαλιάνο εξαιτίας της «ιδιαίτερα ειδεχθούς» συμπεριφοράς του, την ώρα που εκκρεμούν εις βάρος του κατηγορίες για αντισημιτικά σχόλια και μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο στο οποίο ο μόδιστρος δηλώνει ότι «λατρεύει τον Χίτλερ».
......Ο οίκος Dior, καλλιτεχνικός διευθυντής του οποίου είναι εδώ και 15 χρόνια ο Τζον Γκαλιάνο, τον είχε θέσει σε διαθεσιμότητα ήδη από την Παρασκευή μετά τις κατηγορίες ότι έκανε αντισημιτικά σχόλια, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου σχεδιαστή.
...«Σήμερα εξαιτίας του ιδιαίτερα ειδεχθούς χαρακτήρα της συμπεριφοράς και των σχολίων του Τζον Γκαλιάνο σε ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα, ο οίκος Christian Dior αποφάσισε να τον θέσει σε διαθεσιμότητα και ξεκίνησε τη διαδικασία απόλυσής του», αναφέρει ο οίκος σε ανακοίνωσή του.
...Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου Dior Σίντεϊ Τολεντάνο δηλώνει: «καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τα σχόλια του Τζον Γκαλιάνο τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες που πάντα υπερασπιζόμαστε στον Christian Dior»

Δεν υπάρχουν σχόλια: