Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κινητοποιήσεις για τις απολύσεις στη Cosmote.

3 Μαρτίου 2011.
Σε 48ωρη απεργία κατέρχονται από σήμερα, οι εργαζόμενοι στη Cosmote, οι οποίοι  θα συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Εργασίας, ενώ θα κάνουν και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας..για .αύριο, Παρασκευή, έχει αποφασιστεί 24ωρη απεργία σε ολόκληρο τον όμιλο του ΟΤΕ...Παράλληλα......
Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εργασίας πραγματοποιείται σήμερα,  τριμερής συνάντηση υπό την προεδρία του Υφυπουργού Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου με τη συμμετοχή της διοίκησης της COSMOTE και τους εργαζομένων. 
...Σύμφωνα με τον κ. Κεγκέρογλου κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Υπουργείου, (Πειριαώς 40), θα διερευνηθεί η νομιμότητα των απολύσεων που ανακοίνωσε η Cosmote. 
...Από την πλευρά τους τα συνδικάτα, θα απαιτήσουν την ανάκληση των 120 απολύσεων στην COSMOTE και των 150 απολύσεων στην εταιρεία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ»
***Εν τω μεταξύ...
...Με  ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ εκφράζει την απόλυτη υποστήριξη και συμπαράσταση στον αγώνα και στις απεργίες των εργαζομένων και χαρακτηρίζει αντεργατικές τις αποφάσεις της εργοδοσίας τόσο για τις απολύσεις, όσο και για τις ανατροπές και καταργήσεις ΣΣΕ και βασικών εργασιακών και οικονομικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
...Η ΓΣΕΕ καλεί επίσης την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία και να παρέμβει άμεσα επιβάλλοντας την ακύρωση αυτών των αποφάσεων....(Ν.Π.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: