Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Και το ΚΚΕ απορρίπτει τον διάλογο με την κυβέρνηση.

3 Μαρτίου 2011.
Μετά τη ΝΔ και τον κ. Τσίπρα, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απέρριψε την πρόταση του Υπουργού των Οικονομικών για διάλογο επί της οικονομίας...
«...Εμείς πολεμάμε την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία είναι δεδομένη, δεν αλλάζει με διαλόγους και ο μόνος διάλογος που μπορεί να γίνει είναι στο δρόμο με το λαό», τόνισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, αναφορικά με την νέα πρόσκληση του υπουργού Οικονομικών για διάλογο.
...Αναφερθείσα στην αντιπαράθεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ παρατήρησε ότι «η κόντρα μεταξύ τους το μόνο αντικείμενο που έχει, είναι η διεκδίκηση της κυβερνητικής καρέκλας».
«...Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε εκτίναξη του χρέους και των ελλειμμάτων και όχι σε μείωσή τους», δήλωσε, εξ άλλου, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντηση της με το σωματείο εργαζομένων στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στις Σέρρες.
...Και πρόσθεσε ότι «ταυτόχρονα πλήττει συντριπτικά και τη δυνατότητα της χώρας να έχει αυτάρκεια στην παραγωγή της ζάχαρης και να μην κάνει εισαγωγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: