Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Επίσημη ανακοίνωση της «Κοινοπραξίας Μορέας»


3 Μαρτίου 2011.


Η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου, αφού επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της zougla.gr και τους αιφνιδιαστικούς ελέγχους του ΣΔΟΕ, έστειλε δελτίο τύπου.

    *** Το 15% του "ΜΟΡΕΑ" πούλησε η ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε..

Απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με έρευνα του ΣΔΟΕ σε εργοτάξια της «Κοινοπραξίας ΜΟΡΕΑΣ» σας ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Το πρωί της Τρίτης κλιμάκια του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) πραγματοποίησαν έλεγχο στα φορτηγά αλλά και στα μηχανήματα που εργάζονται στην κατασκευή του έργου.

2. Σε ότι αφορά τα οχήματα και τα μηχανήματα της κοινοπραξίας, δεν διαπιστώθηκε ουδεμία παράβαση ούτε σχετικά με τη νομιμότητά τους, ούτε σε σχέση με το καύσιμο που χρησιμοποιούσαν.

3. Στο χώρο εργάζονται φορτηγά αυτοκίνητα Δημόσιας Χρήσης και μηχανήματα υπεργολάβων, με τους οποίους έχουν υπογραφεί οι νόμιμες συμβάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα όργανα του ΣΔΟΕ φαίνεται ότι διαπίστωσαν παρατυπίες σε τέσσερα φορτηγά, που λειτουργούσαν με υπεργολαβικές συμβάσεις στο Εργο.

4. Επομένως δεν υπάρχει καμία ευθύνη της Κ/Ξ ΜΟΡΕΑΣ 

*** Το 15% του "ΜΟΡΕΑ" πούλησε η ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε..
Ανακοίνωση
Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, ότι η θυγατρική της εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΕ μεταβίβασε στην εταιρεία J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ, ποσοστό 15% από τη συμμετοχή της στην εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ (Εταιρεία Παραχώρησης του Αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη) καθώς και αντίστοιχα ποσοστό στην κοινοπραξία κατασκευής του εν λόγω αυτοκινητοδρόμου, αντί συνολικού τιμήματος 25,6 εκατ. €. Έτσι το ποσοστό συμμετοχής της ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ στην εταιρεία ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ είναι πλέον 71,67%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: