Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου σεισμού στην Ιαπωνία.

11 Μαρτίου 2011.

Όπως δηλώνει ο σεισμολόγος κ. Λέκκας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα ρωγμή στις σεισμικές πλάκες της περιοχής, με αποτέλεσμα έναν νέο μεγάλο σεισμό, σε διάστημα δύο με τριών μηνών... και φυσικά, ο σεισμός αυτός μπορεί να δημιουργήσει νέο τσουνάμι.
Για το τσουνάμι που τώρα κατευθύνεται στις ακτές του Ειρηνικού, ο κ. Λέκκας είπε πως αυτό μπορεί να φτάσει στο ύψος των 25 μέτρων!
Σεισμολόγοι επισημαίνουν πως ο σεισμός των 8,9 ρίχτερ στην Ιαπωνία είναι ένας παγκόσμιος σεισμός, που μπορεί να ενεργοποιήσουν τα "ώριμα" για τη δημιουργία σεισμών ρήγματα παγκοσμίως.


***Όπως δήλωσε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα πυρηνικά εργοστάσια της χώρας, ενώ ακόμα δεν μπορεί να γγίνει εκίμηση για τα θύματα...

***Δεν υπάρχει ενημέρωση, εάν έχουν προειδοποιηθεί οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού Ωκεανού, που το τσουνάμι αναμένεται να καταπιεί στην κυριολεξία! 

Το τσουνάμι, αναμένεται να χτυπήσει όλες τις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού και αυτή τη στιγμή στην ανοικτή θάλασσα έχει ύψος 50 με 60 εκατοστά. Το 2004 στην Ινδονησία, το Τσουνάμι είχε ύψος στην ανοιχτή θάλασσα 50 εκατοστά. Ήδη οι ειδικοί μιλούν για το μεγαλύτερο Τσουνάμι του αιώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: