Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Σοβαρή καταγγελία για αδιαφάνεια στο δήμο Πειραιά.

10 Μαρτίου 2011.
Σοβαρή καταγγελία για αδιαφάνεια στο δήμο Πειραιά και ειδικότερα στην δημοτική επιχείρηση του ραδ. σταθμού, όπου υπάρχουν σήμερα δημοσιογράφοι που πληρώνονται χωρίς να εργάζονται έστω και μία ώρα το μήνα.......Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμμαχία» Γιάννης Μίχας, δήλωσε σήμερα ότι ο Δήμος Πειραιά μπορεί να πληρώσει άμεσα τους εργαζόμενους στο «Κανάλι 1» με «δωδεκατημόρια» (σ.σ. επειδή ο δήμος δεν έχει προϋπολογισμό μέχρι τέλος Μαρτίου που ψηφίζεται με βάση το νόμο, έχει τη δυνατότητα για το πρώτο τρίμηνο να κατανείμει τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους που εισπράττει από το κράτος).

«...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ακολουθούν αυτή τη διαδικασία και μεταφέρουν αλλού τις ευθύνες», πρόσθεσε ο κ. Μίχας και ανέφερε ότι «ο προϋπολογισμός αναμένεται να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο γύρω στις 20 Μαρτίου και οι εργαζόμενοι στην καλύτερη περίπτωση θα πληρωθούν μετά τις 10 Απριλίου».
Ο κ. Μίχας τόνισε ότι «...είναι αδιανόητο να μη δίδεται στη δημοσιότητα η λίστα των δημοσιογράφων, που προσέλαβε αδιαφανώς ο νέος δήμαρχος, Β. Μιχαλολιάκος, και  εργάζονται στο «Κανάλι 1"», καθώς, όπως τόνισε, «...υπάρχουν κάποιοι νεοδημοκράτες εργαζόμενοι, οι οποίοι, ενώ δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο σταθμός, πληρώνονται...»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: