Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ο Καντάφι κατηγορεί τη Δύση ότι τον άφησε μόνο του στη μάχη κατά της τρομοκρατίας .

6 Μαρτίου 2011.
Ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι σε συνέντευξή του, που φιλοξενείται σε Γαλλική εφημερίδα σήμερα, υποστηρίζει ότι έχει εμπλακεί σε μία μάχη κατά της τρομοκρατίας και εκφράζει την ανησυχία του από την έλλειψη συμπαράστασης από τη διεθνή κοινότητα....

" ...Εκπλήσσομαι από το γεγονός ότι κανένας δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι αυτή είναι μία μάχη κατά της τρομοκρατίας ", αναφέρει στη συνέντευξή του στην " Εφημερίδα της Κυριακής ", ο για πολλές δεκαετίες αυτοκράτορας της πλούσιας σε παραγωγή πετρελαίου βόρειο-αφρικανικής χώρας.
"... Οι δικές μας υπηρεσίες συνεργάστηκαν με τη Δύση...Σας έχουμε βοηθήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια....Γιατί, λοιπόν, τώρα που πολεμάμε εμείς την τρομοκρατία μέσα στην ίδια μας τη χώρα, τη Λιβύη, κανένας δεν μας βοηθάει, σε αντάλλαγμα;", αναρωτιέται ο Καντάφι.
...Ο Λίβυος ηγέτης, που παραχώρησε τη συνέντευξη, στο αρχηγείο του στην Τρίπολη, προειδοποίησε ότι ο ιερός πόλεμος των φανατικών Ισλαμιστών, θα επεκταθεί στη Μεσόγειο, αν η επανάσταση στη Λιβύη, ενθαρρυμένη από την επιτυχία των δημοκρατικών εξεγέρσεων, στην Αίγυπτο και την Τυνησία, στεφθεί με επιτυχία.
"... Θα δείτε τον Ισλαμικό ιερό πόλεμο μπροστά σας στη Μεσόγειο ", λέει στη συνέντευξή του και τονίζει ότι "οι άνθρωποι του Μπιν Λάντεν θα επιβάλλουν την καταβολή λύτρων σε στεριά και θάλασσα.Θα επιστρέψουμε στις εποχές του Κοκκινογένη, των πειρατών, των Οθωμανών, που επέβαλαν φόρο σε κάθε πλοίο ".
...Τέλος ο Καντάφι αφού υπερασπίστηκε τις επιδόσεις της διακυβέρνησής του στο εσωτερικό της Λιβύης, προειδοποίησε την Ευρώπη ότι θα αντιμετωπίσει μία πρωτοφανή εισροή λαθρομεταναστών στις ακτές της, αν τελικά οι εχθροί του τον νικήσουν.(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: