Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Κεντέρης και Θάνου, δεν πήγαν και σήμερα στο δικαστήριο.

1 Μαρτίου 2011.
Κενές παρέμειναν και σήμερα οι θέσεις των Ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου στην δίκη για το δηλωθέν τροχαίο λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, με συγκατηγορούμενους τον προπονητή Χρήστο Τζέκο και επτά γιατρούς του νοσοκομείου ΚΑΤ...
...Οι δύο αθλητές, παρά την δεύτερη εντολή του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για αυτοπρόσωπη εμφάνισή τους στη δίκη, δεν προσήλθαν ούτε σήμερα στο δικαστήριο. Δια των συνηγόρων της η Κατερίνα Θάνου γνωστοποίησε στο δικαστήριο ότι θα προσέλθει για να απολογηθεί, ενώ ο Κώστας Κεντέρης ότι σοβαροί λόγοι υγείας της συζύγου του τον υποχρεώνουν να βρίσκεται εκτός Ελλάδας, τουλάχιστον μέχρι τις 22 Μαρτίου.
...Στο δικαστήριο ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων με αυτές δύο νευροχειρουργών που κατέθεσαν για τους κατηγορούμενους συναδέλφους τους από το ΚΑΤ. Οι μάρτυρες υποστήριξαν ότι ορθώς κρατήθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο οι δύο αθλητές, αφού, όπως είπαν, ακόμη και σε περιπτώσεις ασυμπτωματικών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, ενδείκνυται προληπτική νοσηλεία των ασθενών.
...Η δίκη θα συνεχιστεί στις 8 Μαρτίου, οπότε, και αφού αναγνωστούν τα έγγραφα της υπόθεσης, ενδέχεται η διαδικασία να προχωρήσει στο τελικό στάδιο, των απολογιών των κατηγορουμένων.
   (ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: