Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Παπαρήγα : Εμείς δεν θέλαμε τα τσαντήρια στη Νομική Σχολή.

.10 Μαρτίου 2011.
«...Εμείς από την αρχή είχαμε  επιφυλάξεις με όλο τον τρόπο που οργανώθηκε αυτή η υπόθεση, που, κατά κάποιο τρόπο, προκαλούσε πρόσθετες δυσκολίες...αλλά και σοβαρά προβλήματα...Αλλά παρ’ όλα αυτά, εμείς δεν πάψαμε ούτε ένα λεπτό να είμαστε υπέρ των μεταναστών. Η κυβέρνηση μπορούσε να αξιοποιήσει τα νομικά όπλα που είχε, εμείς αυτό είπαμε, πολύ πιο πριν. Παλεύει ανάμεσα στην πολιτική της μηδενικής ανοχής και στην πίεση που δέχεται από μια σειρά αγώνες...»...Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε σήμερα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ 9», αναφερόμενη στις εξελίξεις στο θέμα των μεταναστών του Μεγάρου Υπατία.
...Εκτίμησε ότι οι πολίτες θα αντιδράσουν στα μέτρα που λαμβάνονται και σημείωσε ότι «τα πράγματα δεν θα είναι ακίνητα».
«...Εμείς πιστεύουμε, μπορεί αρχικά με αργά βήματα και αργότερα με πιο γρήγορα, ότι θα υπάρχει απάντηση από το λαό, θα υπάρχει παρέμβαση. Κανένας λαός δεν αυτοκτόνησε. Στρακαστρούκες εξεγέρσεις δεν έχουν νόημα, είναι χαμένες από πριν. Εμείς δίνουμε πολλή σημασία στο συνειδητό παράγοντα, στη συνειδητή επιλογή να χαράξεις το δρόμο, να ξέρεις και τις δυσκολίες που έχει αυτός ο δρόμος, εμείς δεν λέμε ότι ο δρόμος του αγώνα είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα», πρόσθεσε.
...Απαντώντας σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε: « Κατάργηση αυτού του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που γνωρίζουμε. Είναι άλλο πράγμα το ποδόσφαιρο ή γενικά ο αθλητισμός να μην είναι οργανωμένος σε μία, ας πούμε τυχαία, ερασιτεχνική βάση. 
...Αλλά από τη στιγμή που στο ποδόσφαιρο έχουμε επαγγελματικές ομάδες, έχουμε αγοραπωλησίες, έχουμε χορηγούς επιχειρηματίες, όπου μπορεί να γίνεται από ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέχρι επένδυση σε κοινωνικό προφίλ του επιχειρηματία. Εκεί τα πράγματα χάνονται»....(AΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: