Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Μεγάλο συγκρότημα διυληστηρίων τυλίχθηκε στις φλόγες !

11 Μαρτίου 2011.
Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε διυλιστήριο της πόλης Ιισιχάρα στην περιοχή του Τόκιο, μετά τον ισχυρό σεισμό στη βόρειο-ανατολική Ιαπωνία, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα...***Σταμάτησαν όλες οι συγκοινωνίες, διεκόπησαν οι τηλεπικοινωνίες, χάος σε πολλές πόλεις...***Το τσουνάμι, παρασύρι τα πάντα στις ακτές...(φωτο : Ρόιτερ από το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων, Κιόντο)...

...Το βιομηχανικό συγκρότημα που διαχειρίζεται η ιαπωνική πετρελαϊκή εταιρία Cosmo Oil έχει τυλιχτεί στις φλόγες, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση.
...Στο μεταξύ, η λειτουργία των πυρηνικών εργοστασίων στις περιφέρειες Μιγιάτζι και Φουκουσίμα στην πλευρά του Ειρηνικού διακόπηκε αυτομάτως μετά τον σεισμό των 8,9 βαθμών.
***Οι αεροπορικές, σιδηροδρομικές και οδικές συγκοινωνίες διακόπηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της Ιαπωνίας, μετά τον ισχυρό σεισμό, μετέδωσε το πρακτορείο Κιόντο. 
...Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Ναρίτα της ιαπωνικής πρωτεύουσας ακυρώθηκαν, μέχρι οι αρμόδιες αρχές να ελέγξουν την κατάσταση των διαδρόμων. 
...Τα δρομολόγια των τρένων υψηλής ταχύτητας σταμάτησαν αμέσως μετά τον σεισμό και οι δρόμοι στην περιοχή του Τόκιο έκλεισαν...
...Το ιαπωνικό υπουργείο Άμυνας διέθεσε οκτώ πολεμικά αεροσκάφη για να ελέγξουν το μέγεθος της καταστροφής, μετά τον σεισμό μεγέθους 8,8 βαθμών που έπληξε την βορειο-ανατολική Ιαπωνία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, ενώ προς την πληγείσα περιοχή κατευθύνονται και πλοία του ιαπωνικού πολεμικού ναυτικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: