Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Διαδηλώσεις εναντίον του Αχμαντινετζάντ στη Τεχεράνη.

1 Μαρτίου 2011.
Οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας συγκρούονται σήμερα με διαδηλωτές στο κέντρο της Τεχεράνης και ρίχνουν δακρυγόνα για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν υποστηρικτές της αντιπολίτευσης, γράφει η ιστοσελίδα της αντιπολίτευσης Kaleme....
"...Οι δυνάμεις ασφαλείας και άτομα με πολιτικά συγκρούονται με διαδηλωτές στην Τεχεράνη για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι υποστηρικτές της αντιπολίτευσης...", διευκρινίζει η ιστοσελίδα.
...Λίγο νωρίτερα το Ρόιτερς είχε μεταδώσει επικαλούμενο τη Sahamnews, άλλη ιστοσελίδα της αντιπολίτευσης, ότι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράν έχουν αναπτυχθεί σήμερα στους δρόμους της Τεχεράνης ενόψει προγραμματισμένης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης με αίτημα την άρση του κατ'οίκου περιορισμού που έχει επιβληθεί σε ηγέτες της αντιπολίτευσης.
«...Μεγάλος όγκος των δυνάμεων ασφαλείας έχει αναπτυχθεί στους κύριους δρόμους και ορισμένες πλατείες της Τεχεράνης από το μεσημέρι με στόχο να εμποδίσει τη συγκέντρωση υποστηρικτών της αντιπολίτευσης», διευκρινίζει η ιστοσελίδα Sahamnews.

Δεν υπάρχουν σχόλια: