Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Νέες φήμες για τη υγεία του Μουμπάρακ.

2 Μαρτίου 2011.
Την πληροφορία ότι ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για σοβαρό πρόβλημα υγείας, δημοσιεύει την Τετάρτη η εφημερίδα Αλ-Ακμπάρ, που ανήκει στο κράτος.
...
...Ο στρατός που νωρίτερα είχε διαψεύσει παρόμοια φημολογία που αφορούσε την υγεία του Μουμπάρακ, απέφυγε αυτή τη φορά να πάρει θέση για το δημοσίευμα της κρατικής εφημερίδας.
Στρατιωτική πηγή την Τρίτη είχε αρνηθεί ως αβάσιμες τις πληροφορίες που έφεραν τον 82χρονο πρώην πρόεδρο και την οικογένειά του να έχουν επιχειρήσει να εγκαταλείψουν την Αίγυπτο και στη συνέχεια τον Μουμπάρακ να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Κάϊρο.
...Η εφημερίδα Αλ-Ακμπάρ δημοσιεύει σήμερα, Τετάρτη την πληροφορία, από " καλά ενημερωμένες πηγές" όπως αναφέρει, ότι ο Μουμπάρακ ήταν στο Ταμπούκ, της Σαουδικής Αραβίας, όπου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, διάρκειας μίας ώρας κάθημερινά, επί πέντε ημέρες, εξαιτίας καρκίνου του ορθού και του παγκρέατος.
...Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι συνοδεύτηκε από την οικογένειά του στο αεροπορικό του ταξίδι.
Η φημολογία για την κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, είχε ξεσπάσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας του, αλλά εντάθηκε μετά την επέμβαση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης στην οποία υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Γερμανίας, τον περασμένο Μάρτιο.
Ανώνυμοι στρατιωτικοί κύκλοι πάντως αρνήθηκαν νωρίτερα την Τρίτη, την ακρίβεια των πληροφοριών που έφεραν τον πρώην πρόεδρο της χώρας, να έχει επιχειρήσει να διαφύγει στη Σαουδική Αραβία μαζί με την οικογένειά του, ενώ διέψευσαν και τη φημολογία ότι ήταν άρρωστος και νοσηλεύτηκε στο Κάϊρο....(AΠE)

Δεν υπάρχουν σχόλια: