Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πεταλωτής : Ο Νταβούτογλου πήρε το μάθημά του...

10 Μαρτίου 2011.
«...Η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα. Και ο κ. Νταβούτογλου, όπως κάθε ξένος επισκέπτης, είναι ευπρόσδεκτος σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, από τον Έβρο έως το Καστελόριζο...», δήλωσε απόψε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ.  Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με την επίσκεψη του ΥΠΕΞ της Τουρκίας Α. Νταβούτογλου στη Θράκη...

«...Η εμπειρία του, ειδικά από την επίσκεψή του στην Θράκη, ελπίζουμε ότι, εκτός από ευχάριστη, θα ήταν και διδακτική...», πρόσθεσε με αρκετή δόση ειρωνείας, ο κ. Πεταλωτής, εξηγώντας ότι οι ...Έλληνες μουσουλμάνοι απολαμβάνουν τους καρπούς μιας πολιτικής πλήρους ισονομίας και ισοπολιτείας, μιας μακροχρόνιας πολιτικής θετικών διακρίσεων, μιας πολιτικής που, σε τελική ανάλυση, έχει καταστήσει την τοπική κοινωνία πρότυπο αρμονικής συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων....(Ν.Λ., ΑΠΕ)

«Για τον ίδιο λόγο, άλλωστε, οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας δεν έχουν ανάγκη αυτόκλητων συνηγόρων ή υπερασπιστών - είτε από το εξωτερικό, είτε μέσα από την Ελλάδα», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: