Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Ο Μ. Τρεμόπουλος στο Διεθνές συνέδριο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

11 Mαρτίου 2011.
Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος θα πάρει μέρος στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Δημόσιο χρέος και πολιτικές λιτότητας στην Ευρώπη - η απάντηση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς» το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο Σινέ Κεραμεικός, Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13, Αθήνα.
...Η εισήγηση του Μ. Τρεμόπουλου θα γίνει στις 16:45 και συμπεριλαμβάνεται στην ενότητα «Προτάσεις για τη διέξοδο από την κρίση».
***Η πλήρης σύνθεση του πάνελ είναι η εξής:
15.30-17.30 : Προτάσεις για τη διέξοδο από την κρίση (1)
Συντονιστής: Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Οικονομολόγος, Μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού, Μέλος του Δ.Σ. του ΙΝΠ, Ελιζαμπέτ Γκοτιέ, Διευθύντρια του Espaces Marx, Μέλος του Δ.Σ. του Δικτύου Transform- Γαλλία, Ερίκ Τουσσαίν, Πρόεδρος της Επιτροπής για την Κατάργηση των Χρεών του Τρίτου Κόσμου-Βέλγιο, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Ευρωβουλευτής Οικολόγων Πράσινων, Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα , Νίκος  Χουντής, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ομάδα GUE-NGL

***Το συνέδριο, που διοργανώνεται από την πολιτική γραμματεία του Συνασπισμού, το Ινστιτούτο "Νίκος Πουλαντζάς", το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και το Δίκτυο Transform, έχει διάρκεια τριών ημερών (10-12 Μαρτίου) και συμμετέχουν σημαίνουσες προσωπικότητες, ακαδημαϊκοί και πολιτικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: