Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ικανοποίηση στην κυβέρνηση της Σαουδ. Αραβίας για τις "πενιχρές" διαδηλώσεις...

13 Μαρτίου 2011.
Ο Σαουδάραβας υπουργός Εσωτερικών πρίγκιπας Ναγιέφ μπεν Αμπντέλ Αζίζ «ευχαρίστησε» τον πληθυσμό που δεν εισάκουσε τις προσκλήσεις από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης να οργανώσει την Παρασκευή διαδηλώσεις κατά της μοναρχίας...
...Σε χθεσινοβραδυνή του δήλωση, ο υπουργός τονίζει πως «κάποια κακόβουλα κόμματα ήθελαν να δημιουργήσουν χθες Παρασκευή μία εικόνα χάους στο βασίλειο και να το καταστήσουν θέατρο διαδηλώσεων χωρίς ευγενείς στόχους, αλλά όπως επαληθεύθηκε δεν γνώριζαν καλά τον λαό του βασιλείου».
...Παρά τις προσκλήσεις στο Facebook για την διοργάνωση μίας «Ημέρας Οργής» στο πλούσιο πετρελαϊκά κράτος, καμία διαδήλωση δεν επιχειρήθηκε την Παρασκευή στις μεγάλες πόλεις, όπου είχαν αναπτυχθεί μαζικά δυνάμεις της τάξης.
...Ο σαουδαραβικός λαός «απέδειξε σε όλον τον κόσμο πως είναι αλληλέγγυος στους κυβερνήτες του», τόνισε ο επίσης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προσθέτοντας πως δεν μπορεί «να ευχαριστήσει αρκετά τον σαουδαραβικό λαό, αυτόν τον νοήμονα και πιστό λαό, που δεν καταδέχεται να παρασυρθεί από ψεύδη».
...Στη δήλωσή του, που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο SPA, ευχαριστεί επίσης τους θρησκευτικούς ταγούς, οι οποίοι είχαν απαγορεύσει τις διαδηλώσεις.
...Άγνωστοι πολιτικοί αγωνιστές κάλεσαν τον λαό σε διαδηλώσεις, αξιώνοντας την εφαρμογή εκλεγμένων θεσμών που θα αντικαταστήσουν τη Σούρα, το συμβουλευτικό συμβούλιο, του οποίου τα μέλη διορίζονται από τον μονάρχη, αλλά και την αντικατάσταση της κυβέρνησης, η οποία τελεί υπό τη διάκριση του βασιλέα...(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: