Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

"Θέμα ημερών η ανακατάληψη της Βεγγάζης".

16 Μαρτίου 2011.
Την πεποίθησή της κυβέρνησης της Λιβύης, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο στρατός θα έχει ανακτήσει τον έλεγχο σε όσες περιοχές της χώρας βρίσκονται ακόμα στα χέρια των ανταρτών, εξέφρασε με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερ, από την Τρίπολη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, της χώρας, Κάλεντ Καίμ....

"..Για να επιτύχουμε να επανενώσουμε τη χώρα και να τη διατηρήσουμε ενωμένη, ο στρατός πρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο σε μια σειρά πόλεων ", τόνισε ο Λίβυος αναπληρωτής ΥΠΕΞ.
" Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε το συντομότερο δυνατόν....Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ζήτημα ημερών ", δήλωσε ο Καίμ, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση εκτιμά πως περισσότεροι από 3.000 επαναστάτες υπερασπίζονται, απέναντι στις κυβερνητικές δυνάμεις, το ανατολικό προπύργιό τους, την Βεγγάζη.
...Στην ίδια συνέντευξη ο Κάλεντ Καίμ, αναφερόμενος στα πετρελαϊκά συμβόλαια με τις ξένες εταιρείες, είπε ότι η κυβέρνηση της Λιβύης θα σεβαστεί τις υπάρχουσες συμφωνίες, αλλά προέβλεψε ότι ίσως θα υπάρξουν προβλήματα στη μελλοντική συνεργασία με πετρελαϊκές εταιρείες της Δύσης...(Ρόιτερ, ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: