Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Εθνική συνεννόηση" ζητά η Ντόρα.

9 Μαρτίου 2011.
Δύσκολη χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση της 25ης Μαρτίου για την Ελλάδα,  η κα. Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η χώρα ζητάει να πετύχει το «τρία στα τρία», δηλαδή την επιμήκυνση του δανείου, τη μείωση των επιτοκίων και μία μορφή επαναγοράς...

...Μιλώντας σήμερα, σε ραδιοφωνικό σταθμό η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας χαρακτήρισε θετική την παρέμβαση των ΗΠΑ, στην κατεύθυνση εξεύρεσης μηχανισμού στήριξης της ευρωζώνης. Η ίδια επεσήμανε ότι στην κρίσιμη διαπραγμάτευση είναι αναγκαία η συσπείρωση όλων των εθνικών δυνάμεων. «...Πιστεύω στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης», τόνισε, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη ΝΔ και τα κόμματα της Αριστεράς, σημειώνοντας, ότι «...έχουν σηκώσει το αντιμνημονιακό λάβαρο».
...Αναφορικά με την τοποθέτηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για το Καστελόριζο, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι εδώ και χρόνια υπάρχουν άτυπες συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών, «στην προσπάθεια να βρούμε έναν κοινό τόπο στο θέμα της υφαλοκρηπίδας (...) Αν δεν καταλήξουν, θα πάμε στη Χάγη» συμπλήρωσε, τονίζοντας, πως η θέση που εκφράζει ο κ. Νταβούτογλου είναι παλαιά, και δεν έχει τόσο μεγάλη αξία, καθώς οι Τούρκοι, δεν αμφισβητούν την ελληνικότητα του Καστελόριζου, αλλά την υφαλοκρηπίδα του.
...Τέλος, σε ότι αφορά το σκάνδαλο των υποβρυχίων, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόνισε ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή με όσα στοιχεία έχει στη διάθεσή της, αλλά και εκείνα που έχει φέρει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Real News», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι εάν δεν υπάρξει πλήρης διερεύνηση, «δεν θα μας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός»....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: