Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Επικρίσεις Παπουτσή στους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

4 Μαρτίου 2011.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, κατηγόρησε σήμερα, τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ ότι δημιουργούν και καλλιεργούν κλίμα επιχειρησιακών προβλημάτων και των ελλείψεων στην Αστυνομία...
...Απαντώντας στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Χρήστου Μαρκογιαννάκη ("Δημοκρατική Συμμαχία"), ο υπουργός απέδωσε το κλίμα αυτό στο γεγονός, όπως είπε, ότι θίγονται ειδικά οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Ένωσης Αττικής από τις διατάξεις σχετικού πολυνομοσχεδίου, που θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από τη Βουλή.
...Μην ταυτίζεστε με αυτοδιασυρόμενους και αυτοαποκαλυπτόμενους συνδικαλιστές, τόνισε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι η δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας «Δίας» δεν ήταν αποτέλεσμα εμπλοκής,αλλά ενέδρας.
...Παρ' όλα αυτά, ο ερωτών βουλευτής είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον εξοπλισμό της ΕΛΑΣ και ότι το 40% των οχημάτων της δεν κινούνται, ζητώντας από τον υπουργό να μη βγάζει πορίσματα.
...Στην έκκληση του βουλευτή να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις από την Κερατέα, για να πάψουν ο αναβρασμός και τα επεισόδια, ο υπουργός συμφώνησε ότι στην περίπτωση αυτή, η αστυνομία έχει μεταβληθεί σε σάκο του μποξ, αλλά διεφώνησε ότι δεν υπάρχουν ευθύνες των κατοίκων και των παντοειδών ταραχοποιών στοιχείων, που παρεισφρύουν δημιουργώντας σφοδρά επεισόδια κατά των αστυνομικών, αλλά και κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: