Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μειώνονται τα πρόστιμα της Τροχαίας.

16 Μαρτίου 2011.
Αναπροσαρμόζονται τα όρια ταχύτητας στους δρόμους εκτός πόλεων, αλλά και τα  πρόστιμα της Τροχαίας, μέσα από τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, (ΚΟΚ), τον οποίο  επεξεργάζεται το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών...
...Συγκεκριμένα, το όριο ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους παραμένει στα 130 χιλιόμετρα την  ώρα, όμως θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός σε επιμέρους οδικούς άξονες, εκτός κατοικημένων περιοχών...επίσης, διατηρούνται τα τσουχτερά πρόστιμα 700 ευρώ για τις σοβαρές τροχαίες παραβάσεις, όπως παραβίαση stop, ερυθρού σηματοδότη, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών...Ακόμα, εξετάζεται αύξηση στα 60 ευρώ για διπλοπαρκάρισμα, στα 300 ευρώ για στάθμευση σε ράμπες ΑΜΕΑ, στα 160 ευρώ για στάθμευση σε πεζοδρόμιο..
Το υπουργείο, εξετάζει μειώσεις έως και 50% για απόρριψη αντικειμένων από κινούμενο όχημα, παραβίαση του ωραρίου τροφοδοσίας των καταστημάτων και έλλειψη μέτρων παθητικηή ασφάλειας όπως ζώνες και κράνη από 700 ευρώ στα 490 ευρώ...(Η.Β.).

Οι τελικές αποφάσεις για το νεο ΚΟΚ αναμένονται έως τον ερχόμενο Ιούνιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι Λάκωνες, αναλαμβάνει Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας, ο Πατρινός Νίκος Ιωαννίδης, πρώην Διευθυντής Τροχαίας της Πάτρας, ένα από τα καλύτερα παιδιά του Σώματος χωρίς ίχνος υπερβολής. Ως αξιωματικό δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω (δεν είμαι του Σώματος)αλλά ως άνθρωπο μιά και είμαστε γείτονες τουλάχιστον επί 13 χρόνια, του βάζω άριστα 10! Το σημαντικότερο προτέρημά του, είναι δίκαιος και προπαντός δεν ρουσφετολογεί προκειμένου να γίνει αρεστός στον κόσμο. Σας προτρέπω να τον στηρίξετε στο έργο του, ανεπιφύλακτα!