Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

Αξιωματικός της Κυπριακής Αστυνομίας μπλεγμένος σε κύκλωμα πορνείας.

16 Μαρτίου 2011.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επεφύλαξε για αύριο την απόφασή του στο αίτημα της αστυνομίας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης των τριών συλληφθέντων, που φέρονται να είχαν σχέση με το μεγάλο κύκλωμα πορνείας γυναικών από την Ασία και κυρίως από την Κίνα. Για την ίδια υπόθεση τελεί ήδη υπό κράτηση 43χρονη...

...Μεταξύ των συλληφθέντων είναι αξιωματικός της Αστυνομίας, ο 70χρονος σύζυγός της 43χρονης και 68χρονος, ο οποίος φέρεται να ήταν ο ιδιοκτήτης των διαμερισμάτων όπου διεξαγόταν η πορνεία.
...Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός δήλωσε ότι από τα 46 άτομα, που οδηγήθηκαν για ανάκριση, οι 17 βρίσκονταν παράνομα στη Δημοκρατία και θα κινηθούν οι διαδικασίες απέλασής τους.
...Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δυνατό να εξαιρεθούν κάποιες γυναίκες, οι οποίες ενδεχομένως να είναι θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και θα απαιτηθεί η παραμονή τους για κατάθεση στο δικαστήριο.
...Ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας που εθεωρείτο από τους συναδέλφους του αδιάφθορος, υπεράνω πάσης υποψίας, συνελήφθη ως ύποπτος κατά την εξάρθρωση δικτύου πορνείας.
...Είναι στέλεχος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και παρηκολουθείτο επί ένα μήνα στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης, που είχε θέσει στο στόχαστρο σπίτι - πορνείο στην παλιά Λευκωσία όπου εκδίδονταν Ασιάτισσες, κυρίως Κινέζες, υπό την ευθύνη της «Νάνσυ», μιας πενηντάχρονης Κινέζας, παντρεμένης με Κύπριο.
...Τα σπίτια τελικά, όπου δρούσε το κύκλωμα, είναι τρία και η Αστυνομία πιστεύει ότι και τα τρία χρησιμοποιούντο ως οίκοι ανοχής.
...Η «Νάνσυ», που φέρεται να διηύθυνε την επιχείρηση με τις συμπατριώτισσες της, τέθηκε ήδη υπό οκταήμερη κράτηση.
...Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν μάρτυρες, ο αξιωματικός είναι ύποπτος για πολύ βαθιά εμπλοκή στο κύκλωμα, αφού εμφανίζεται να κάνει και παρεμβάσεις ώστε να βοηθά Κινέζες που είχαν προβλήματα, ακόμα και στο αεροδρόμιο κατά την είσοδο τους στη Δημοκρατία ή όταν συλλαμβάνονταν. Ισχυρίζονται ακόμα ότι επισκεπτόταν συχνά τα σπίτια για σεξ, γεγονός που διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που έκαναν την παρακολούθηση...
...Πάντως, ο αξιωματικός υποστήριξε ότι δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση...(ΡΙΚ, ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: