Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Ο Βρετανός πρίγκηπας στην επιμνημόσυνη τελετή για τα θύματα του σεισμού στο Κραιστσέρτς.

9 Μαρτίου 2011.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα επισκεφθεί τη Νέα Ζηλανδία την επόμενη εβδομάδα για να παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη τελετή, που διοργανώνει η κυβέρνηση για τα περισσότερα από 200 θύματα, που έχασαν τη ζωή τους στο μεγάλο σεισμό που σχεδόν ισοπέδωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Κραιστσέρτς....

...Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Τζον Κέϊ, σήμερα, Τετάρτη, ο οποίος διευκρίνησε ότι ο Βρετανός πρίγκηπας θα εκπροσωπήσει την γιαγιά του, βασίλισσα της Βρετανίας, Ελισάβετ τη δεύτερη, στην τελετή, που θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου.
...Επίσης, όπως δήλωσε ο Κέϊ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα επισκεφθεί και το Γκρεϊμάουθ, για να μιλήσει στους συγγενείς των 29 αντρών που έχασαν τη ζωή τους στην κατάρρευση ενός ορυχείου άνθρακα, στις 19 Νοεμβρίου.
" ...Είναι μία πολύ ζεστή χειρονομία, που έχει ιδιαίτερη σημασία για τις χιλιάδες των ανθρώπων, που οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα από τα γεγονότα αυτά ", τόνισε ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ επειδή " σκέφτεται τη Νέα Ζηλανδία, στις πιο σκοτεινές της ώρες ".
...Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα βρίσκεται στη Νέα Ζηλανδία στις 17 και 18 Μαρτίου, ενώ την επομένη θα επισκεφθεί στην Αυστραλία, την περιοχή της Κουίνσλαντ, που επλήγη από τους πρόσφατους κυκλώνες και τις πλημμύρες....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: