Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου : Θα επιδιώξουμε συνολική λύση.

8 Μαρτίου 2011.
Λύση - πακέτο θα επιδιώξει στις επικείμενες Συνόδους Κορυφής,ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου...Το κατάστησε σαφές, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς..."...Πρόκειται για κρίσιμη διαπραγμάτευση, που αφορά το μέλλον της Ευρώπης και της χώρας μας...", τόνισε, ο πρωθυπουργός μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων...
"...Ενημέρωσα τους πολιτικούς αρχηγούς ότι είμαστε υπέρ συνολικής λύσης. Αυτή την μάχη θα δώσουμε. Ζήτησα στήριξη στην εθνική προσπάθεια που κάνουμε..." είπε ο πρωθυπουργός.
...Διευκρίνισε ότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα, όπως η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση, το "Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας", ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης και οι όροι εξυπηρέτησης του χρέους. 
...Υπάρχουν επίσης υπό διαπραγμάτευση τα θέματα του ευρωομολόγου, η επιβολή φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.
...Τόνισε ότι η βασική επιδίωξη είναι η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της το συντομότερο δυνατό. "...Όπλα μας είναι οι πρωτόγνωρες προσπάθειες των ελλήνων πολιτών, η συνέπεια και η αξιοπιστία μας που ανακτούμε κάθε ημέρα, ο λόγος μας που έχει πλέον αξία και η πεποίθηση ότι το ελληνικό είναι και ευρωπαϊκό ζήτημα και το ευρωπαϊκό ελληνικό", τόνισε....
***Εν τω μεταξύ...
....Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, συνεδριάζει, αύριο στις 11.00 π.μ., το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ νωρίτερα θα συνεδριάσει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ).
...Μετά από την ολοκλήρωση του Υπουργικού ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου το απόγευμα στις 6.00 μ.μ., θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπέι.
...Την Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να συναντηθεί με τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί....(Β.Κ., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: