Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Συμπλοκή σε ελληνικό πλοίο που έπλεε από Λιβύη σε Αίγυππτο.

11 Mαρτίου 2011.
Συμπλοκή μεταξύ Αιγυπτίων που μεταφέρονταν με το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Λιβύη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου είχε σαν αποτέλεσμα, κατά την αποβίβασή τους, την παρέμβαση του αιγυπτιακού στρατού....
...Το επεισόδιο έγινε κατά την αποβίβαση των επιβατών, λίγο μετά τις 10 σήμερα το πρωί όταν οι Αιγύπτιοι προσπάθησαν να βγουν όλοι μαζί, προκλήθηκε χάος και επενέβη ο στρατός για να επιβάλει την τάξη.
...Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθεια του στρατού να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ των Αιγυπτίων που ταξίδευαν επί πολλές ώρες για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και οπωσδήποτε υπήρχε μεγάλη ένταση και κούραση, υπήρξε ένας πυροβολισμός στον αέρα από τον στρατό, προφανώς για εκφοβισμό, στον χώρο της προβλήτας, έξω από το ελληνικό πλοίο...Αυτό υποστηρίζουν διπλωματικές πηγές, αναφερόμενες στο γεγονός.
...Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι όλα ξεκίνησαν από μία μικρή αφορμή και «λόγος στον λόγο», το επεισόδιο γενικεύτηκε....Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
...Το πλοίο είχε ναυλωθεί από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για να μεταφέρει 2.130 Αιγυπτίους από την Λιβύη πίσω στην πατρίδα τους και ήδη έχει αναχωρήσει από το λιμάνι της Αλεξάνδρειας για την επιστροφή του....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: