Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Και νέος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ.

3 Μαρτίου 2011.
Ο πρώην κυβερνήτης της Λουϊζιάνα Μπάντι Ρέμερ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σχεδιάζει να είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών, στις προεδρικές εκλογές του 2012...π
αράλληλα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση ενάντια στα κακώς κείμενα, της Ουάσινγκτον......Ο Ρέμερ ανήκε στο Δημοκρατικό κόμμα μέχρι το 1991, οπότε και άλλαξε στρατόπεδο εντασσόμενος στους Ρεμπουπλικανούς.
...Ήταν κυβερνήτης της Λουϊζιάνα από το 1988 έως το 1992 και νωρίτερα υπήρξε μέλος του Κογκρέσου.
...Στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Πέμπτη,στο Μπατόν Ρουζ όπου βρίσκεται η έδρα της τράπεζας στην οποία είναι πρόεδρος, ο Ρέμερ θα ανακοινώσει το σχηματισμό μιας διερευνητικής επιτροπής για το ενδεχόμενο να είναι προεδρικός υποψήφιος το 2012.
...Ανεξάρτητα του αν θα είναι θεωρητική ή ουσιαστική η υποψηφιότητά του, εν τούτοις, όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές θα δώσει την ευκαιρία να ανοίξει ένας διάλογος στο χώρο των Ρεμπουπλικάνων σχετικά με το πιο μοντέλο υποψηφίου θα πρέπει να αντιπαρατάξουν απέναντι στον πρόεδρο Ομπάμα.
"...Νομίζω ότι όποιος και να εκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος να κάνει αυτό που θεωρεί σωστό και πιστεύω ότι η Ουάσινγκτον έχει καταντήσει ένα μέρος που είναι σχεδιασμένο για να παράγει χρήματα και να τα διοχετεύει στους πολιτικούς ", δήλωσε ο Ρέμερ στο Ρόιτερ.
...Επέκρινε επίσης τη δύναμη, που έχουν στον κυβερνητικό μηχανισμό οργανισμοί όπως, τράπεζες, φαρμακοβιομηχανίες και ασφαλιστικές εταιρείες, εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, να νομοθετούν.
" Ακούστε αυτό ", είπε " το έθνος υποφέρει και η Ουάσινγκτον είναι μιά πόλη φούσκα, αυτό δεν σας λέει τίποτα " προσέθεσε ο Ρέμερ....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: