Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΟΤΕ.

11 Mαρτίου 2011.
Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωράει η ΟΜΕ-ΟΤΕ, όπως αποφάσισε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, κλιμακώνοντας έτσι την αντιπαράθεση με τη διοίκηση του ΟΤΕ, τόσο για τις απολύσεις στην Cosmote, όσο και για τις περικοπές των αποδοχών τους...

...Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΟΜΕ-ΟΤΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ Πανελλαδικά για την Παρασκευή 18/3/2011.
...Παράλληλα, απευθύνει πρόσκληση προς τις Διοικήσεις του ΟΤΕ και της COSMOTE σε Δημόσιο Διάλογο την Τρίτη 15-3-2011 και ώρα 10.00 στα γραφεία του ΟΜΕΔ όπως ο νόμος ορίζει. Σε περίπτωση που στη συνάντηση αυτή δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα συνεχιστούν 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από την Πέμπτη 24-3-2011.
...Όπως έγινε γνωστό, το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ εξουσιοδότησε σήμερα την Εκτελεστική Επιτροπή για 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις με την πρώτη απόλυση εργαζομένου στον Όμιλο ΟΤΕ.
...Τέλος, η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί το Βασικό Μέτοχο, δηλαδή την κυβέρνηση, να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και να δώσει δημόσια και σαφή εντολή στα μέλη του Δ.Σ. του ΟΤΕ και στον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου για εξάντληση κάθε δυνατότητας επίτευξης εργασιακής ειρήνης στις Επιχειρήσεις αυτές....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: