Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Αστυνομικοί μαχαίρωσαν θανάσιμα τραγουδιστή στη Βρετανία.

16 Μαρτίου 2011.
Ο Βρετανός σταρ της ρέγκε μουσικής Σμάϊλι Κάλτσουρ, πέθανε κατά τη διάρκεια επιδρομής της αστυνομίας στη νότια Αγγλία, όπως ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης την Τρίτη, ενώ τις συνθήκες θανάτου του, ανέλαβε να διερευνήσει η Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας.

...Η Επιτροπή με ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι η αστυνομία πήγε σε ένα σπίτι στο Ουάρλινγκχαμ, του Σάρεϊ, με σκοπό να προβεί σε μία σύλληψη και ενώ ήταν εκεί " όπως πιστεύεται, ένας άνδρας μαχαιρώθηκε και πέθανε επί τόπου ".
" Θα εξετάσουμε όλο το σχέδιο της σύλληψης, τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθη και τις ενέργειες όλων των ανδρών της αστυνομίας, που ήταν παρόντες στο περιστατικό ", δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής στον νότιο-ανατολικό τομέα, Μάϊκ Φράνκλιν.
...Ξεχωριστή ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, αναφέρει ότι η επιδρομή ήταν μέρος μίας γενικότερης επιχείρησης που βρισκόταν σε εξέλιξη και ότι ο νεκρός ήταν 48 ετών.
...Ο Σμάϊλι Κάλτσουρ, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ντέϊβιντ Εμμάνιουελ, είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του το 1984 με το τραγούδι "Αστυνόμε", που αναφερόταν στην άδικη συμπεριφορά της αστυνομίας στους έγχρωμους....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: