Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Κάλεσμα ευαισθητοποίησης από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας.

9 Μαρτίου 2011.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Λάκωνες να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών με ειδικευμένους εκπαιδευτές και παροχή παγκόσμιας πιστοποίησης. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Λακωνίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Αγαπητοί φίλοι της ΕΟΔ Λακωνίας,
Σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης- ενημέρωσης για όλους εσάς που δεν έχετε την δυνατότητα να γίνετε μέλη της ομάδας μας και ενεργοί διασώστες.

Ξέρουμε από την πείρα μας ότι δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από αυτό, του να θέλεις να βοηθήσεις και τα πόδια σου να είναι «βιδωμένα» στο πάτωμα. Ατυχήματα στους δρόμους, γίνονται συνέχεια. Όλοι βρισκόμαστε σε χώρους πολυσύχναστους,... έχουμε οικογένειες, παιδιά (ίσως) που θα βρεθούν σε ανάγκη. 
Στατιστικά θα τύχει. Πιστέψτε μας. Και τότε μένουμε κόκαλο. Πανικός.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε ώστε να μπορείτε να βοηθήσετε. Διαβάστε παρακάτω το πως....

Σας προτείνουμε να κάνετε μια εκπαίδευση μαζί μας, που θα σας κάνει ικανούς να ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ. Εκπαίδευση με παγκόσμια πιστοποίηση και ισχύ. Να γίνετε διασώστες της οικογένειάς σας, των φίλων σας ή των συναδέλφων σας.
Σχεδιάζουμε να οργανώσουμε για σας μάθημα Πρώτων Βοηθειών με ειδικευμένους εκπαιδευτές που θα σας εκπαιδεύσουν και θα σας πιστοποιήσουν στις Πρώτες Βοήθειες.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:

Τεχνικές καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, απελευθέρωση αεραγωγού από ξένο σώμα (πνιγμός). Για τη διδασκαλία χρησιμοποιούνται οπτικοακουστικά μέσα και εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση σε ανθρώπινα ομοιώματα.

Είναι προσαρμοσμένο στη σύγχρονη ζωή και θα μάθετε πολλά πράγματα από το πώς να ανταποκρίνεστε σε μια έκτακτη ανάγκη (π.χ.τροχαίο) μέχρι πώς να επαναφέρετε άνθρωπο που έπαθε καρδιακή προσβολή.

Η εκπαίδευση έχει κόστος 80€ εκ των οποίων, 50€ είναι το κόστος της εκπαίδευσης, 10€ η μάσκα εμφυσήσεων την οποία θα κρατήσετε δικιά σας και 20€ πηγαίνουν στο ταμείο της Ομάδας προς ενίσχυση του έργου της.

Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει ενημερώστε μας στο eodlakonias@gmail.com


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας στο Διαδίκτυο: 


Στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: