Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Βομβαρδίζεται η Ρας Λανούφ στη Λιβύη.

10 Μαρτίου 2011.
Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ δήλωσε ότι οι Ευρωπαίοι πρέπει ν' αρχίσουν διάλογο με «τη νέα λιβυκή ηγεσία» και επανέλαβε ότι ο Μουάμαρ Καντάφι, ο οποίος «εθεσε ο ίδιος τον εαυτό του σε δυσμένεια» στέλνοντας το στρατό κατά των αντιπάλων του, πρέπει να εγκαταλείψει την εξουσία.
...«...Ο Καντάφι πρέπει να φύγει και εμείς πρέπει ν' αρχίσουμε διάλογο με τους νέους Λίβυους ηγέτες», δήλωσε ο Ζιπέ κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες πριν από τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για τη Λιβύη.
...Αλλά και ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε δήλωσε ότι ο Καντάφι πρέπει να εγκαταλείψει την εξουσία. «...Ενας άνθρωπος που εξαπολύει πόλεμο κατά του λαού του, έχει τελειώσει», τόνισε ο Γερμανός υπουργός...
***Eν τω μεταξύ, συνεχίζονται και σήμερα, οι μάχες ανάμεσα σε αντικαθεστωτικούς και μισθοφόρους του Καντάφι...παράλληλα, από το πρωί, βομβαρδίζεται ανηλεώς, η πόλη Ρας Λανούφ που ελέγχεται από τους εξεγερμένους...Την ίδια ώρα, εντείνονται οι προσπάθειες των ανταρτών να καταλάβουν το τελευταίο χωριό πριν από τη Σύρτη....γενέτειρα του Καντάφι...(Γ.Τ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: