Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ανασύρουν πτώματα στη Σούδα...

16 Μαρτίου 2011.
Σήμερα το πρωί, ανασύρθηκαν τα πτώματα ακόμα δύο αγνοουμένων από εκείνους που είχαν πέσει στην θάλασσα. από το πλοίο Ionian King προκειμένου να αποφύγουν τον επαναπατρισμό τους...α
ρχικά, από το Λιμενικό είχε ανακοινωθεί ότι εντοπίσθηκαν τρεις αγνοούμενοι, ωστόσο όπως διευκρινίσθηκε αργότερα ανασύρθηκαν δύο πτώματα, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων...
...Σύμφωνα με τον κεντρικό λιμενάρχη Χανίων Αντώνη Δασκαλάκη, συνολικά από το βράδυ της 5ης Μαρτίου έχουν βρεθεί οι σωροί 12, από τους συνολικά 14 αγνοουμένους.
...Οι 3 πρώτοι σωροί, είχαν ανασυρθεί το βράδυ της 5ης Μαρτίου και οι υπόλοιποι τις τελευταίες 3 ημέρες.
...Σύμφωνα με τον κ. Δασκαλάκη, ένα πτώμα που βρίσκεται στη θάλασσα, εκτιμάται ότι χρειάζεται συνήθως πέντε μέρες για να εκβρασθεί. Στην περίπτωση των προσφύγων από Μπαγκλαντές όμως, οι σωροί άρχισαν να εντοπίζονται μετά 10 ημέρες. Οι αρχές εξέφραζαν ελπίδες ότι οι αγνοούμενοι ίσως είχαν καταφέρει να βγουν στη στεριά, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική.
...Το πλοίο Ionian King είχε καταπλεύσει στη Σούδα λίγο πριν τα μεσάνυκτα της 5ης Μαρτίου, μεταφέροντας υπηκόους από το Μπαγκλαντές κυρίως, από τη Λιβύη.
...Από αυτούς 49 που βούτηξαν στα παγωμένα νερά, 35 εντοπίσθηκαν στη στεριά και τη θάλασσα, ενώ για τους υπολοίπους η Σούδα αποδείχθηκε υγρός τάφος. Οι έρευνες πλέον συνεχίζονται για την ανεύρεση δύο ακόμη αγνοούμενων...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: