Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Απαισιόδοξος ο Τσίπρας...

10 Μαρτίου 2011.
Την απαισιοδοξία του για την αυριανή έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ αλλά την επόμενη στις 25 Μαρτίου εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, σημειώνοντας ότι το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας του προωθείται είναι πιό σκληρό και από το υπάρχον μνημόνιο....
...Ο κ. Τσίπρας είπε ότι εάν η κυβέρνηση στις 25 του μήνα υιοθετήσει, αποδεχθεί το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, μετά δεν θα έχει το δικαίωμα ο ελληνικός λαός να αποφασίζει αυτός για τις τύχες του. «Κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά κρίσιμο», σημείωσε.
Συμπεραίνω λοιπόν, είπε ο κ. Τσίπρας, ότι εδώ δημιουργείται ένα κλίμα, και από τις χαμηλές προσδοκίες που επιμελώς διαρρέει το Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει από τη Σύνοδο Κορυφής, για να μπορέσει η κυβέρνηση την επόμενη της Συνόδου Κορυφής, με όσα λίγα πάρει για το ζήτημα του χρέους, να δικαιολογήσει το «ναι» στο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας. Και αυτό το ναι, πρόσθεσε, θα είναι οδυνηρό για τη χώρα μας, γιατί θα είναι το τελευταίο διαπραγματευτικό χαρτί που θα πετάει στα σκουπίδια ο κ. Παπανδρέου.
...Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τσίπρας είπε ότι έθεσε στον πρωθυπουργό κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, τις επιθέσεις του κ. Πάγκαλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι δεν μπορεί κανείς, ιδιαίτερα αν είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, να έχει το ακαταλόγιστο. Και δεν είναι δυνατόν μια πολιτική δύναμη η οποία έχει και ιστορία στους δημοκρατικούς αγώνες να στοχοποιείται με έναν τέτοιο τρόπο που δημιουργεί μείζον ζήτημα για τη δημοκρατία....(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: