Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ρυθμίζεται το θέμα των χρεών προς το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, για τη μεταφορά των μαθητών.

1 Μαρτίου 2011.
Ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα οι επαφές της διοίκησης του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, όπου με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Ντόλιο και στη συνέχεια με τον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, με στόχο να βρεθεί λύση για συνέχιση της μεταφοράς των μαθητών και την εξόφληση του χρέους προς το ΚΤΕΛ...
...Αυτό που τελικά προέκυψε από τις συναντήσεις είναι ότι, με αφορμή την κινητοποίηση του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, το υπουργείο προτίθεται να ρυθμίσει συνολικά το θέμα του χρέους που υπάρχει από τη μεταφορά των μαθητών με όλα τα ΚΤΕΛ της χώρας.
...Έτσι, μέσα στο προσεχές δεκαήμερο όσες περιφέρειες δεν έχουν στείλει θα κληθούν να στείλουν, όλα τα οικονομικά στοιχεία στον υφυπουργό Εσωτερικών, προκειμένου να καταστεί γνωστό το συνολικό χρέος των νομαρχιών οι οποίες καταργήθηκαν προς όλα τα ΚΤΕΛ της χώρας που έχουν μεταφορικό έργο μαθητών και έως 31/12/2010. 
...Ακολούθως, ο υφυπουργός Γ. Ντόλιος θα διαβιβάσει τα οικονομικά στοιχεία στον υφυπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη κι εκείνος θα καλέσει την Ομοσπονδία των ΚΤΕΛ για να συμφωνήσουν σε μια συνολική λύση στην εξόφληση του χρέους. Αν μέσα από αυτή τη διαπραγμάτευση που θα γίνει δεν υπάρξει συμφωνία, τότε τα ΚΤΕΛ θα αναγκαστούν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και βέβαια θα αναστείλουν το μεταφορικό έργο των μαθητών.
...Η πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων στα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, δήλωσε ότι επειδή πρόθεσή τους είναι να μην ταλαιπωρήσουν τους γονείς και τους μαθητές, αλλά να δοθεί λύση στο πρόβλημα, προχωρούν σε ολιγοήμερη αναστολή των κινητοποιήσεών τους, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα οικονομικά στοιχεία απ' όλη την επικράτεια και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με το υπουργείο και μέχρι τότε θα συνεχίσουν κανονικά τη μεταφορά των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: