Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Και πλαστογράφος ο φίλος του Καραμανλή, παιδεραστής Μπερλουσκόνι.

11 Mαρτίου 2011.
Ο ιταλικός τύπος, ασχολείται σήμερα με ένα νέο «μυστήριο», που αφορά την ημερομηνία γέννησης της Ρούμπι Καρίμα Αλ Μαχρούγκ, πρωταγωνίστριας της γνωστής δικαστικής υπόθεσης «Ρούμπι Γκέϊτ» .

...Την περασμένη εβδομάδα, η εφημερίδα «Ιλ Τζορνάλε» (ιδιοκτησίας του ομίλου Μπερλουσκόνι) είχε προαναγγείλει ότι ο «Καβαλιέρε», έχει εξασφαλίσει ένα ισχυρό χαρτί, που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει επιτυχώς την δίκη της που ξεκινά στις 6 Απριλίου: «επίσημα έγγραφα των μαροκινών αρχών, αποδεικνύουν ότι η κοπέλα αυτή, στην πραγματικότητα, γεννήθηκε το 1992, και όχι το 1990. Οι γονείς της την ενέγραψαν στα μητρώα, με δυο χρόνια καθυστέρηση. Άρα, όταν συνάντησε τον Ιταλό πρωθυπουργό, δεν ήταν ανήλικη», έγραφε η «Τζορνάλε» .
...Τώρα, όμως, η κεντροαριστερή εφημερίδα «Ιλ Φάττο Κουοτιντιάνο», με εκτενές άρθρο της, προσφέρει μια εντελώς διαφορετική εξήγηση της υπόθεσης.
...Σύμφωνα με την «Ιλ Φάττο», στις 7 του περασμένου Φεβρουαρίου, δυο Ιταλοί, μαζί με ένα διερμηνέα, μετέβησαν στην μαροκινή πόλη Φκίκ Μπέν Σαλάκ και προσπάθησαν να πείσουν την υπάλληλο του εκεί ληξιαρχείου, να αλλάξει την ημερομηνία γέννησης της Ρούμπι. Η εν λόγω υπάλληλος, συνομιλώντας με τους απεσταλμένους της εφημερίδας, αποκάλυψε ότι «της προσφέρθηκε ένα πολύ υψηλό χρηματικό ποσό και η ίδια ήταν έτοιμη να ενδώσει. Τελικά, όμως, φοβήθηκε τις συνέπειες μιας παράνομης αυτής πράξης και αρνήθηκε» .
...Η μαροκινή υπάλληλος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Φατιμά, αλλά δεν αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα.
...Η «Ιλ Φαττο» δημοσιεύει, πάντως, φωτογραφία των επίσημων καταλόγων του ληξιαρχείου της πόλης Φκίκ Μπέν Σαλάκ από τα οποία προκύπτει ότι η πρωταγωνίστρια του «Ρούμπι Γκέϊτ», γεννήθηκε την πρώτη Νοεμβρίου του 1992.
...Οι δικηγόροι του Ιταλού πρωθυπουργού, ζήτησαν από την δικαιοσύνη να ξεκινήσει άμεσα έρευνα για να αποσαφηνισθεί η όλη υπόθεση, υπογραμμίζοντας ότι «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με οποιαδήποτε, ενδεχόμενη, παράνομη συμπεριφορά. Το όλο θέμα, αντιθέτως, τείνει να ζημιώσει, έμμεσα, τον Ιταλό πρωθυπουργό» .
...Οι σχολιαστές προσθέτουν ότι δεν μένει παρά να διαπιστωθεί αν, στην επικείμενη δίκη του Μιλάνου σε βάρος του πρωθυπουργού, θα γίνει, όντως, αναφορά σε κάποια ενδεχόμενη διαφορετική ημερομηνία γέννησης της Ρούμπι, ή αν η κατηγορία συμμετοχής σε εκπόρνευση ανηλίκου, θα συνεχίσει να ισχύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: