Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Απαγόρευση κυκλοφορίας στη νότια Τυνησία.

13 Μαρτίου 2011.
Απαγόρευση κυκλοφορίας κηρύχθηκε χθες Σάββατο, το βράδυ ,στην πόλη Μετλάουι στη νότια Τυνησία μετά τα γεγονότα της Παρασκευής και του Σαββάτου που προκάλεσαν το θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη 20 στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ των κατοίκων της πόλης για μερικές θέσεις εργασίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TAP...

...Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 19:00 έως τις 05:00 το πρωί, διευκρίνισε το πρακτορείο.
...Την Παρασκευή πηγή του υπουργείου Εσωτερικών είχε δηλώσει στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους και μία κοπέλα, σκοτώθηκαν από πυρά τουφεκιού και περισσότεροι από 20 τραυματίστηκαν έπειτα από τη δημοσιοποίηση λανθασμένων προσφορών για εργασία σε ένα ορυχείο της περιοχής.
...Τα επεισόδια προκλήθηκαν μετά την αφισοκόλληση της προσφοράς θέσεων εργασίας με φυλετικά κριτήρια σε ορυχείο από μια εταιρεία φωσφόρου της πόλης Γκάφσα. 
...Οι τοπικες αρχές δήλωσαν ότι αυτή η προσφορά ήταν λανθασμένη και διαβεβαίωσαν τους κατοίκους ότι οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με το νόμο και όχι με φυλετική βάση, όμως οι συκγρούσεις μεταξύ των κατοίκων συνεχίστηκαν.(Γαλλικό, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: