Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Τρεις ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες διακόπτουν τη λειτουργία τους.

13 Μαρτίου 2011.
Τρεις ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες ανακοίνωσαν ότι σταματούν την παραγωγή στα εργοστάσιά τους στην Ιαπωνία λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μετά τον ισχυρό σεισμό των 8,9 Ρίχτερ, που σημειώθηκε την Παρασκευή...
...Ειδικότερα, η Toyota Motor Corp θα κλείσει την Δευτέρα πέντε εργοστάσια συναρμολόγησης -- και αυτά που ανήκουν σε θυγατρικές της -- και 12 μονάδες κατασκευής εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo....Μεταξύ αυτών που θα κλείσουν είναι το εργοστάσιο Central Motor Co στη Νομαρχία Μιγιάγκι και το Kanto Auto Works Ltd στη Νομαρχία Ιβάτε.
...Οι δύο αυτές νομαρχίες ήταν από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από το σεισμό και το τσουνάμι.
...Η Toyota ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία της γιατί εκφράζονται φόβοι για την ασφάλεια των εργαζομένων και επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή.
...Επίσης, η Nissan Motor Co θα σταματήσει την παραγωγή στις τρεις μονάδες της, δύο από τις οποίες υπέστησαν ζημιές από το σεισμό, ενώ η Honda Motor Co σταματά την παραγωγή στα εργοστάσιά της στην ανατολική και δυτική Ιαπωνία.
...Νωρίτερα, η Nippon Steel Corp είχε ανακοινώσει ότι σταματά τη λειτουργία της χαλυβουργίας της στο Καμάισι της Νομαρχίας Ιβάτε. Έκλεισαν επίσης τα εργοστάσια ελαστικών της Toyo Tyre & Rubber Co και της Sumitomo Rubber Industries Ltd στην περιοχή της Φουκουσίμα.
..(ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: