Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Εντονη χιονόπτωση στην Αττική...

9 Μαρτίου 2011.
Εντονη χιονόπτωση σημειώθηκε τη νύχτα στην Αττική...χιόνια ακόμα και σε Παγκράτι, Γαλάτσι...χιονίζει αυτή την ώρα, (06.00), στον Ασπρόπυργο...κλειστοί δρόμοι και σχολεία στην Αττική...προβλήματα από το χιόνι ακόμα και στα Χανιά !!!...Συνεχίστηκαν οι χιονοπτώσεις στην ορεινή Λακωνία, έντονα προβλήματα και στην Αρκαδία...
...Τα νησιά των Σποράδων, τροφοδοτούνται εκ περιτροπής με ρεύμα ύστερα από βλάβη που παρουσιάστηκε σε εναέρια γραμμή υψηλής τάσης της ΔΕΗ, από πτώση πυλώνα, εξαιτίας της κακοκαιρίας, σε περιοχή του Πηλίου, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γενικός Διευθυντής Διανομής της ΔΕΗ, Νίκος Αραβαντινός.

...Όπως σημείωσε ο κ. Αραβαντινός, η βλάβη σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο θα αποκατασταθεί πλήρως μέχρι την Παρασκευή). 
***Δυσχέρεια σημειώνεται στην κυκλοφορία στην Καπανδριτίου - Καλάμου, στην Ανώνυμη οδό από την Καισαριανή προς τον Υμηττό, ενώ κλειστή είναι η λεωφόρος Φυλής από τη μονή Κλειστών προς τα Δερβενοχώρια.
...Κλειστή είναι λεωφόρος Πάρνηθος προς το τελεφερίκ και η Διονύσου από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προς Νέα Μάκρη.
...Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας - Θήβας από το 4ο χιλιόμετρο.
***Κανονικά θα κινηθούν σήμερα,  όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν την προγραμματισμένη 24ωρη απεργία. Έτοιμη να δρομολογήσει έκτακτες αμαξοστοιχίες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην κυκλοφορία των μέσων μεταφοράς, λόγω του χιονιά, είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

***Κλειστά σήμερα, Τετάρτη λόγω χιονιού τα σχολεία σε Αγιο Στέφανο Άνοιξη, Διόνυσο, Δροσιά, Σταμάτα, Κρυονέρι, Ροδόπολη Κηφισιά, Εκάλη, Ερυθραία.
Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των περιοχών Πεντέλης Νέας και Παλιάς, Μελισσίων, Χαλανδρίου, Βριλησσίων, Αμαρουσίου και Πεύκης, όπως επίσης στους Θρακομακεδόνες, τον Διόνυσο και τη Φυλή....επίσης, κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα σχολεία του Δήμου Ωρωπού.
Για τις περιοχές όπου υπάρχουν προβλήματα λόγω χιονιού οι γονείς να επικοινωνούν με τις διευθύνσεις των σχολείων.
 
***Συνθήκες παγετού επικρατούν, από νωρίς το πρωί, σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας....Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.
...Ανοιχτός με την υποχρεωτική χρήση αλυσίδων, είναι ο δρόμος από τον Άγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος από την Κερασιά προς το αναφερόμενο χιονοδρομικό κέντρο.
...Ανοιχτός από τη Βέροια και τη Νάουσα είναι ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, αλλά και προς τα «3-5 Πηγάδια».
...Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας-Βλάστης, από το 12ο έως το 24ο χλμ., ενώ οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων μέσω της Βίγλας και του Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

***Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν στους οδηγούς να είναι προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, τις πρωινές ώρες, λόγω των συνθηκών παγετού που επικρατούν σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.
   (Η.Β., ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: