Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Νέα Πανελλαδική κινητοποίηση για τα διόδια, στις 27 Μαρτίου.

13 Μαρτίου 2011.
Νέα Πανελλαδική κινητοποίηση στις 27 Μαρτίου, ατομικές και συλλογικές δράσεις, αλλά και επέκταση του Κινήματος και σε άλλους τομείς της ελληνικής κοινωνίας, αποφάσισαν σήμερα, στα Τρίκαλα, αντιπροσωπείες του κινήματος  «Δεν πληρώνω», από όλη σχεδόν τη χώρα...

...Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δ΄ Πανελλαδικής Συνέλευσης του Κινήματος Κατά των Διοδίων, στην οποία παρέστησαν μέλη κινημάτων από κάθε γωνιά της χώρας, κινήσεις κατά διοδίων και της ακρίβειας.
...Για τις 27 Μαρτίου αποφασίστηκε κινητοποίηση από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, όπου θα ανοίξουν όλα τα διόδια της χώρας.
...Ακόμη, θα εκδοθεί ψήφισμα, στο οποίο θα τονίζεται ότι συνεχίζεται ο αγώνας για κατάργηση των διοδίων, όπως και ότι δεν θα καταβάλλεται σε καθημερινή βάση το αντίτιμο στα διόδια.
...Επίσης, προβλέπονται συλλογικές δράσεις κυρίως στα κεντρικά διόδια, όπως ενημερωτικές ημερίδες, ενώ αποφασίστηκε να διευρυνθεί το Κίνημα, και σε άλλους τομείς της ελληνικής κοινωνίας, όπως είναι οι τράπεζες, οι εφορίες αλλά και οι ΔΕΚΟ.
...Η επόμενη, 5η Πανελλαδική Συνέλευση του Κινήματος Κατά των Διοδίων, προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στη Θήβα στις 15 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: