Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

To KKE και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους αρβανίτες τσιφλικάδες.

9 Φεβρουαρίου 2011.
Μετά το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λαυρεωτικής, ακολούθησε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κερατέας όπου πήραν τον λόγο εκπρόσωποι του ΚΚΕ, του ΛΑ.ΟΣ., του ΣΥΡΙΖΑ, κ.α...ακολούθως μίλησε εκπρόσωπος του πανελλήνιου κινήματος «Δεν πληρώνω» ο οποίος υποστήριξε ότι «...είμαστε το ίδιο κίνημα αφού είμαστε αντιμέτωποι με εταιρείες και εργολάβους...»....
...Οι συγκεντρωμένοι πορεύτηκαν μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας στη λεωφόρο του Λαυρίου. Στην αρχή υπήρξε μικρή ένταση αλλά μετά την οπιοσθοχώρηση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν.
..Νωρίτερα, να τεθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λαυρεωτικής και ζήτησε από την κυβέρνηση «να αποσύρει τα ΜΑΤ», προκειμένου να τεθούν εξαρχής οι συζητήσεις για τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) της Κερατέας.
....Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του δημοτικού συμβουλίου, οι δημοτικοί άρχοντες μαζί με πλήθος κατοίκων πορεύτηκαν από την κεντρική πλατεία της πόλης προς το σημείο, όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το ΧΥΤΑ, δηλώνοντας αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο όλη τη νύχτα...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: