Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Επίσκεψη Παπανδρέου στο Taek Won Do.

10 Φεβρουαρίου 2011.
Το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου «Taek Won Do», όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Χώρος στην Τέχνη», θα επισκεφτεί σήμερα, το πρωί ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου...
...Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο «Taek Won Do», εντάσσεται στο πλαίσιο της επιλογής του ιδίου και της κυβέρνησης, να ανοίξουν τα Ολυμπιακά ακίνητα στους πολίτες. ...Επισημαίνεται δε ότι με το συγκεκριμένο πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, που αφορά το συγκεκριμένο Ολυμπιακό ακίνητο, υλοποιείται αυτή η επιλογή και παράλληλα υπηρετείται η απόφαση του υπουργείου να στηρίξει τους καλλιτέχνες και τις άστεγες ομάδες θεάτρου με την εισαγωγή μιας νέας μορφής εναλλακτικής «επιχορήγησης».
...Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου θα απευθύνει χαιρετισμό στη Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανο-Εβραϊκών Οργανώσεων, η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα, με θέμα «Ελλάδα: οι προκλήσεις του σήμερα ευκαιρίες του αύριο», σε κεντρικό ξενοδοχείο...(AΠE)

Δεν υπάρχουν σχόλια: