Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ραγκούσης : Απλετο φως στο σκάνδαλο της Siemens .

6 Φεβρουαρίου 2011.
Την ξεκάθαρη θέση πως για το σκάνδαλο της Siemens θα ερευνηθούν τα πάντα, ακόμα και η πιθανή ροή μαύρου χρήματος σε κομματικά ταμεία, διατυπώνει o υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "RealNews"...
...Ο υπουργός Εσωτερικών επισημαίνει πως κανείς δεν είναι υπεράνω ελέγχου, ούτε οι πρώην πρωθυπουργοί, ενώ προτάσσει την ανάγκη συναίνεσης την οποία, όπως λέει, έχει ανάγκη ο τόπος. 
...Ο κ. Ραγκούσης χαρακτηρίζει επιβλαβή κάθε συζήτηση περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες και κλείνει το ενδεχόμενο αυτό τονίζοντας πως οι εκλογές θα γίνουν το 2013. 
...Ως αρμόδιος υπουργός, διαβεβαιώνει πως η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα γίνει πράξη στην παρούσα Βουλή τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι ένας εκλογικός νόμος ο οποίος "θα ενισχύει την αυτονομία της πολιτικής και την ανεξαρτησία των βουλευτών, απέναντι σε συμφέροντα και την απαλλαγή τους από την πίεση των πελατειακών σχέσεων". 
...Σχολιάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα στη Νομική και το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με τους λαθρομετανάστες, ο κ.Ραγκούσης στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, τονίζοντας πως η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, όπου τα δικαιώματά του τα διεκδικεί κανείς στο πλαίσιο του νόμου. 
..."Ο νόμος θα εφαρμοστεί χωρίς εξαιρέσεις" δηλώνει χαρακτηριστικά, κατηγορώντας όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση της Νομικής, πως εξέθεσαν τη χώρα σε έναν ασύλληπτο κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: