Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επανέλεγχος των συμβάσεων της Siemens από την κυβέρνηση.

3 Φεβρουαρίου 2011.
Όλες οι συμβάσεις της SIEMENS κι άλλων εταιρειών, οι οποίες δεν έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα, θα επανελεχθούν από ειδικό τμήμα μείζονος σύνθεσης του Ελεκτικού Συνεδρίου που θα συσταθεί, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης...
...Ο έλεγχος θα γίνει για λόγους δημοσίου συμφέροντος και δικαίωμα αναθέωρησης των συμβάσεων αυτών, έχουν το δημόσιο αλλά και κάθε ένας που έχει έννομο συμφέρον (εταιρίες, πολίτες, κλπ). Πάντως, διευκρινίστηκε ότι οι συμβάσεις που έχουν εκτελεστεί δε θα ελεγχθούν.
...Ο κ. Καστανίδης, αναφερόμενος στη δίκη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», που διεξάγεται σε αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, τόνισε ότι η δίκη θα συνεχιστεί με όλες τις νόμιμες προβλέψεις και διαδικασίες.
...Σχετικά με την ποινική αντιμετώπιση των φοροφυγάδων, ο υπουργός σημείωσε ότι είναι έτοιμες οι σχετικές διατάξεις, από την πλευρά του υπουργείου Δικαιοσύνης και πρόσθεσε: «η αγωνία του υπουργού Οικονομικών και της κυβέρνησης είναι να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή στο μέγιστο βαθμό, με τρόπο που πρέπει να συνάδει με τη νομολογία και τις δογματικές αρχές της νομικής επιστήμης».
...Ως προς το παγιδευμένο δέμα -που εξουδετερώθηκε χθες με ελεγχόμενη έκρηξη- ο κ.Καστανίδης ότι η εκρηκτική ύλη που περιείχε ήταν μεγαλύτερη από αυτήν του δέματος το οποίο είχε εκραγεί στο γραφείο του Μ. Χρυσοχοΐδη.
...Τέλος, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι καθήκοντα γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Γιάννης Ιωαννίδης....(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: