Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2011

O Mπούτας στους δρόμους...

7 Φεβρουαρίου 2011.
Κινητοποιήσεις ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα, οι ελεγχόμενοι από το ΚΚΕ, αγρότες της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας, μετά την «άκαρπη», όπως τη χαρακτήρισαν, συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα που τους απασχολούν...
...Με τα τρακτέρ τους θα βγουν στους δρόμους, σήμερα το πρωί στις 11, οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών. 
...Πρώτο σημείο συνάντησης των αγροτών θα είναι η διασταύρωση Σερρών -Σιδηροκάστρου, επί της Εθνικής Οδού Σερρών - Θεσσαλονίκης. 
...Οι αγρότες θα έχουν προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα, ενώ στις προθέσεις τους είναι να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. 
...Στη Λάρισα, η επιτροπή αγροτών του ΚΚΕ, έχει απευθύνει προσκλητήριο προς τους αγρότες της περιοχής, να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση στον κόμβο Γυρτώνης. 
...Ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξει και ανάλογη απόφαση, προκειμένου εν συνεχεία τα αγροτικά μηχανήματα να πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, με στόχο να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.
...Ωστόσο, η κεντρική εισήγηση και ο προσανατολισμός είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι. Τα αγροτικά μηχανήματα θα παραταχθούν εκατέρωθεν του οδοστρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: