Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Παπακωνσταντίνου : H κυβέρνηση δεν εκποιεί, αλλά αξιοποιεί τη δημόσια περιουσία.

13 Φεβρουαρίου 2011.
"...Η κυβέρνηση αξιοποιεί ακίνητη περιουσία του Δημοσίου, δεν εκποιεί δημόσια γη, και τις αποφάσεις για το τι και το πώς, τις παίρνει συντεταγμένα η ελληνική κυβέρνηση και ουδείς άλλος..."...Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή συνεντεύξεις του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Σ. Ντερούζ, σε κυριακάτικες εφημερίδες. ...Ο υπουργός χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του κ. Ντερούζ «το λιγότερο άστοχες, και σίγουρα ανακριβείς» και παράλληλα τονίζει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται με απόλυτη διαφάνεια και με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.
...Στη δήλωσή του ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει, επίσης, χαρακτηριστικά, ότι «η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης. 
...Είναι μία επιλογή, που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην επιτάχυνση της ανάπτυξης, αλλά και στη μείωση του σημερινού τεράστιου χρέους της χώρας. 
...Είναι μια επιλογή, που η κυβέρνηση προωθεί παράλληλα με το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, το οποίο έχει αποφασιστεί από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα- με σταθερότητα, απόλυτη διαφάνεια, με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, και με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον»...(ΑΠΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: