Μείνεται συντονισμένοι στον 935radio....


Ενημέρωση για όλα!

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Κατρακύλα της δεξιάς στη Βρετανία.

1 Φεβρουαρίου 2011.
Εννέα μονάδες πίσω από το αντιπολιτευόμενο κόμμα των Εργατικών, φέρνει τους Συντηρητικούς, στη Βρετανία, δημοσκόπηση που διενεργήθηκε λίγες μέρες μετά από την παραίτηση του υπεύθυνου Επικοινωνίας του πρωθυπουργού Ντ. Κάμερον, (φωτο), εξαιτίας της πρωτοβουλίας του να επιχειρεί να χαράζει τηλεφωνικά πολιτική «γραμμή».
.......Οι Εργατικοί σημειώνουν άνοδο 3 μονάδων, στη δημοσκόπηση και βρίσκονται επικεφαλής με ποσοστό 43%, με τους Συντηρητικούς να ακολουθούν με 34% και απώλεια 2 μονάδων και τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, τους νεόκοπους κυβερνητικούς εταίρους των Συντηρητικών, σταθερούς στο 10%.
...Η μέτρηση που έλαβε χώρα τη χρονική περίοδο 28-30 Ιανουαρίου, δίνει το ευρύτερο Εργατικό προβάδισμα από το 2006, που η συγκεκριμένη εταιρία μετρήσεων άρχισε τις δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της εφημερίδας «Ιντιπέτεντ».
...Είναι ίσως χαρακτηριστικό των ευρημάτων, της μέτρησης ότι τα 2/3 των ερωτηθέντων κρίνουν ως επιπόλαια την επιλογή του Κάμερον να τοποθετήσει ως Διευθυντή Επικοινωνίας του, τον Άντι Κούλσον πρώην διευθυντή της εφημερίδας τα «Νέα του Κόσμου».
...Ο Κούλσον παραιτήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, υποστηρίζοντας ότι το συνεχιζόμενο παραλήρημα για υποτιθέμενη τηλεφωνική πολιτική χάραξη γραμμής, την περίοδο που κατείχε το πόστο του διευθυντή της εφημερίδας, τον παρεμπόδιζε τώρα από την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: